Πλαίσιο: Δίπλα σε μαθητές που έχουν ανάγκη

Για 3η συνεχή χρονιά, το Πλαίσιο βρίσκεται δίπλα σε μαθητές που έχουν ανάγκη, με μία δράση που φανερώνει την κοινωνική ευαισθητοποίηση της εταιρείας, αλλά και τη δυνατότητά της να ανταποκρίνεται άμεσα και έμπρακτα στις κοινωνικές ανάγκες, με κινητήρια δύναμη την εθελοντική της δράση.

Με κεντρικό μήνυμα «Βοήθησέ μας να μοιράσουμε 7.000 τσάντες και άλλα τόσα χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους», η εταιρεία προχωρά σε μία ακόμα στοχευμένη ενέργεια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η φετινή ενέργεια πραγματοποιείται και πάλι με την υποστήριξη του Ινστιτούτου PROLEPSIS, το οποίο μέσω του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ένα πρόγραμμα το οποίο το Πλαίσιο στηρίζει οικονομικά, δραστηριοποιείται σε ένα μεγάλο αριθμό σχολείων πανελλαδικά.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν θα ήταν εφικτό να υλοποιηθεί χωρίς την έμπρακτη και ενεργή στήριξη των 266 εργαζομένων-εθελοντών της ομάδας«Πλάι σου», της οποίας τα μέλη προετοιμάζουν και πραγματοποιούν με ενθουσιασμό τις διανομές των τσαντών στα σχολεία και χαρίζουν χαμόγελα σε παιδιά και γονείς. Η αρχή έγινε αυτή την Τρίτη, με την ομάδα να μοιράζει 1.000 τσάντες σε σχολεία της Μαγούλας και των πυρόπληκτων περιοχών της Νέας Μάκρης, όπου μοίρασε και επιπλέον σχολικά είδη. Οι ενέργειες του προγράμματος θα κορυφωθούν την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα ολοκληρωθούν οι διανομές των 7.000 τσαντών σε νηπιαγωγεία και δημοτικά ολόκληρης της χώρας.

Τέλος, στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συμμετέχουν γονείς και παιδιά που προμηθεύονται τα σχολικά τους είδη, καθώς με την αγορά τσάντας ή trolley Goomby από 29.90€, το Πλαίσιο δίνει δώρο άλλη μία σ’ ένα παιδί που την έχει ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ