Lanes: Συμμετέχει στον αγώνα για το “Race for the Cure”

Η Lanes, για 3η συνεχή χρονιά, στέκεται στο πλευρό του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής, ανανεώνοντας και φέτος το αγωνιστικό της ραντεβού με το Race for the Cure”.

Με μήνυμα της «Παίρνουμε θέση στον αγώνα», σε καλεί να γίνεις περήφανο μέλος της Lanes Running Team και να στηρίξεις τις γυναίκες που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα ενάντια στον καρκίνο του Μαστού.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου δίνουμε ραντεβού στο περίπτερο της Lanes στο Ζάππειο και γινόμαστε «Όλοι μαζί μια γροθιά για όσους το χρειάζονται». Ένας κατακόκκινος σάκος του μποξ θα έχει κεντρική θέση. Ο σάκος συμβολίζει το φόβο, την άγνοια και την προκατάληψη και μας καλεί να τον χτυπήσουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε μέσα σε 30’’! Γι’ αυτή τη συμβολική κίνηση, η Lanes θα χαρίζει 1 ευρώ στο Άλμα Ζωής!

Τη συμμετοχή της Lanes Running Team στηρίζουν οι αθλητές του στίβου Λίλυ Αλεξούλη, Μιχάλης Αναστασάκης, Ιάσωνας Θανόπουλος, Παναγιώτης Ματζουρογιάννης, Οδυσσέας Μουζενίδης, Πάρης Μπατζάβαλης και Ελισάβετ Πεσιρίδου, τους οποίους η Lanes συμπληρώνει σε κάθε αγωνιστική τους προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ