To NJV Athens Plaza στο Global Sustainable Tourism Council

Μέλος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού έγινε το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza. Αποτελεί, μάλιστα, το 1ο ξενοδοχείο μέλος του στην Ευρώπη. Η πρωτοπόρα αυτή κίνηση, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά τη διαρκή δέσμευση του ξενοδοχείου σε θέματα Αειφορίας. Στόχος είναι η μεγιστοποίηση των κοινωνικών και οικονομικών οφελών για την τοπική κοινότητα, η ενίσχυση της πολιτιστικής κληρονομιάς και η μείωση των επιπτώσεων στο περιβάλλον.

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Τουριστικής Αειφορίας (GSTC) καθιερώνει και διαχειρίζεται κριτήρια αειφορίας για τους προορισμούς, τους tour operators και τα ξενοδοχεία. Τα κριτήρια αυτά αποτελούν τις κατευθυντήριες αρχές και τις ελάχιστες απαιτήσεις τις οποίες πρέπει να επιδιώκει κάθε τουριστική επιχείρηση ή προορισμός, προκειμένου να προστατεύσει και να διατηρήσει τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμβολή του τουρισμού στη μείωση της φτώχειας.

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πολλαπλές επιλογές για καφές και φαγητό όπως το εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, το Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρεττανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί το ιδανικό σημείο απόλαυσης καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ