Η Pfizer Hellas Band και ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγούδησαν μαζί για το κοινό της ΔΕΘ

659

Η εθελοντική ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas με τη συμμετοχή του κορυφαίου τραγουδοποιού, Διονύση Σαββόπουλου, διοργάνωσαν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά για τους επισκέπτες της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στην κεντρική σκηνή του Αμερικανικού Περιπτέρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της Pfizer Hellas ως στρατηγικού χορηγού, στην 83η Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της Pfizer Hellas Band και ο Διονύσης Σαββόπουλος προσέφεραν στο κοινό που κατέκλυσε το χώρο της εκδήλωσης, ένα πρόγραμμα από αγαπημένα τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, εμπλουτισμένο με υπέροχα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας δήλωσε: «Για όλους εμάς, τα μέλη της Pfizer Hellas Band, η παρουσία μας στη 83η Δ.Ε.Θ. ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή στο μουσικό μας ταξίδι. Μία στιγμή που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν την μοιράζεσαι με έναν καλλιτέχνη σαν τον Διονύση Σαββόπουλο. Θέλω να του εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου για την τιμή που μας έκανε να είναι μαζί μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here