Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Συνεχίζει να επενδύει και να επιβραβεύει τους συνεργάτες του

Με διαχρονική δέσμευση να οδηγεί τις τάσεις στην αγορά και να απαντά άμεσα και αποτελεσματικά στις εξελισσόμενες ανάγκες των συνεργατών του, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ υλοποίησε ακόμη μία ημερίδα του κύκλου εκδηλώσεων «ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ: Ενημερώνομαι – Εξελίσσομαι» στο Εργοστάσιο του Μηλακίου. Στην ενημερωτική αυτή διημερίδα συμμετείχαν περισσότεροι από 70 συνεργάτες, έμποροι οικοδομικών υλικών από Ήπειρο, Στερεά, Πελοπόννησο, νησιά Ιονίου και Αιγαίου.

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν για την ηγετική παρουσία, το οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και να γνωρίσουν τον Όμιλο LafargeHolcim. Παράλληλα, ενημερώθηκαν για την πορεία και τις καινοτομίες του Εργοστασίου στο Μηλάκι, καθώς και για τον εξαγωγικό του προσανατολισμό χάρη στη στρατηγική γεωγραφική του θέση. Ακόμη, ενημερώθηκαν για τα νέα προϊόντα του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ που έρχονται να δημιουργήσουν νέες προοπτικές ανάπτυξης για τους εμπορικούς συνεργάτες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εργοστασίου στο Μηλάκι προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία του τσιμέντου.

Ταυτόχρονα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ τίμησε τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την πολυετή συνεισφορά τους. Με αυτό τον τρόπο απέδειξε ότι αναγνωρίζει έμπρακτα την καθημερινή τους προσπάθεια, τη δέσμευση και τη συμβολή τους στους στόχους της εταιρίας.

Ο κ. Δημήτρης Δήμου, Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, ανέφερε σχετικά «Έχοντας τη δέσμευση για ποιότητα καθώς και την άμεση, αξιόπιστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση στην καρδιά της φιλοσοφίας μας, στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά στους συνεργάτες μας. Μέσα από την ανοιχτή επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων, ενισχύουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας, ενώ παράλληλα προετοιμαζόμαστε καλύτερα για τις σύγχρονες προκλήσεις. Συνεχίζουμε σταθερά να επενδύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμοιβαίας κατανόησης με τους συνεργάτες μας, καθώς και να αναζητούμε διαρκώς νέες λύσεις και υπηρεσίες που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους καθιστώντας τους ακόμη πιο ανταγωνιστικούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ