Lanes: Συμμετείχε στο 10ο Race for The Cure

Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 40.000 δρομείς, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 ο 10ος αγώνας δρόμου Greece Race for the Cure,  μία διοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας και έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.

Ενισχύοντας έμπρακτα το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», η Lanes πήρε Θέση… στο Greece Race for the Cure.

Η Lanes Running Team, απαριθμώντας 100 και πλέον άτομα, παρέμεινε πιστή στο αγωνιστικό της ραντεβού, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για το θάρρος, την ελπίδα και τη δύναμη για ζωή. Με αφετηρία το Ζάππειο η Lanes Running Team έτρεξε στις διαδρομές των 2 χλμ. και των 5 χλμ., με αποφασιστικότητα και δυναμισμό, στέλνοντας το ξεχωριστό μήνυμα: Παίρνουμε Θέση στον Αγώνα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η Lanes με χαρά υποδέχθηκε όλους τους παρευρισκόμενους στο περίπτερό της στο οποίο υπήρχε μία έκπληξη! Ένας σάκος του μποξ που αντιπροσώπευε τον φόβο, την άγνοια και την προκατάληψη καλούσε τους παρευρισκόμενους να τον χτυπήσουν όσες φορές μπορούσαν! Για κάθε τέτοια συμβολική κίνηση, η Lanes χάριζε 1 ευρώ στο Άλμα Ζωής!

Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να «συμπληρώσουν» ιδανικά την προθέρμανση και την αποθεραπεία τους με προϊόντα Lanes ειδικά γι’ αυτούς!

Τη συμμετοχή της Lanes Running Team στήριξαν οι και οι αθλητές Λίλυ Αλεξούλη, Ιάσωνας Θανόπουλος, Παναγιώτης Ματζουρογιάννης, δίπλα στους οποίους βρίσκεται σταθερά η Lanes.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ