TÜV Austria Hellas: Προστατεύουμε το περιβάλλον

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, o κορυφαίoς οργανισμός επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων, πραγματοποίησε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Electra Metropolisεκδήλωση για τα  πιστοποιημένα σχήματα διασφάλισης της αειφορίας. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία παρουσίασε, πρώτη στην Ελλάδα, διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα και σχήματα για την αειφορία, όπως το OK Compost για την πιστοποίηση της βιοαποικοδομησιμότητας των πλαστικών προϊόντων και το FSC® Chain of Custody Certification standardγια την πιστοποίηση των δασικών προϊόντων.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν, τα σήματα περιβαλλοντικής επαλήθευσης προϊόντων, όπως το OK Compost,  OK Βiobased που είναι τα μόνα του είδους που προσφέρουν μια προσαρμοσμένη σήμανση πιστοποίησης για κάθε περιβάλλον βιοαποικοδόμησης  και συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις  χρήσης των εμπορικών σημάτων FSC® που αποδεικνύουν την φιλοπεριβαλλοντική κουλτούρα της εταιρείας  και προσδίδουν προστιθέμενη αξία σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Ιωάννης ΚαλλιάςΔιευθύνων Σύμβουλοςτης TÜV AUSTRIA HELLAS, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αξία των σχημάτων πιστοποίησης που αφορούν το περιβάλλον, καθώς ζούμε σε μια εποχή σημαντικών περιβαλλοντικών αλλαγών. Ακολούθησε η ομιλία του κ. Werner Bosmans, ο οποίος εκπροσωπώντας την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες ανέλυσε τη συνολική στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την χρήση των πλαστικών. Ακολούθησαν παρουσιάσεις από το Γενικό Δ/ντή του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών, κ. Π. Σκαρλάτο και του Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), κ. Δ. Μαντή, από τους Επίκουρους Καθηγητές  Δρ. Ελένη Ηρακλέους & Μ. Τρίγκα, το Δ/νοντα Σύμβουλο της Global Sustain Group, κ. Μ. Σπανό, από τα στελέχη της TÜV AUSTRIA HELLAS & BELGIUM  καθώς και επαγγελματιών του κλάδου των πλαστικών, του χάρτου και της ξυλείας, που έδωσαν την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν αξιόπιστα σχετικά με τα νέα διεθνή πρότυπα, την εφαρμογή, τα οφέλη και την σπουδαιότητα τους.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, οδηγώντας τις εξελίξεις στο κλάδο, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά στην πράξη τον πρωτοποριακό χαρακτήρα που διαπνέει κάθε της ενέργεια. Φέρνοντας στο προσκήνιο την αξία της μέριμνας για το περιβάλλον, παρουσιάζει πρώτη στον επιχειρηματικό κόσμο  τις εξελίξεις που υπάρχουν στους συγκεκριμένους κλάδους και για τις πιστοποιήσεις που θα πρέπει να εφαρμόζουν. Με θεμέλιο το ισχυρό όνομα και την υψηλή τεχνογνωσία, η TÜV AUSTRIA HELLAS, διευρύνει τις επιλογές για κάθε περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη  επιχείρηση και εγκαινιάζει μια νέα εποχή, όπου η προστασία του Περιβάλλοντος και η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί προτεραιότητα για κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέα πρότυπα μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της TÜV AUSTRIA HELLAS, www.tuvaustriahellas.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ