Nova: Συνεχίζει να διακρίνεται η Novasports Running Team

Η Nova, κορυφαίος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, συνεχίζει να στηρίζει επικοινωνιακά, αλλά και να συμμετέχει δυναμικά στις δρομικές διοργανώσεις που διεξάγονται ανά την Ελλάδα με τη Novasports Running Team.

Υπό την καθοδήγηση του Captain της, Περικλή Ιακωβάκη, η ομάδα έλαβε μέρος από τις 22 Σεπτεμβρίου έως και τις 14 Οκτωβρίου σε πέντε δρομικά αγωνίσματα και η παρουσία της συνοδεύτηκε από διακρίσεις. Στο διάστημα αυτό η “Novasports Running Team” είχε και… λάμψη από έναν πρωταθλητή Ευρώπης στο ποδόσφαιρο, καθώς με την παρουσία του τίμησε την ομάδα στον «Protergia 7o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης» ο Άγγελος Χαριστέας, ο άνθρωπος που με το δικό του γκολ στέφθηκε η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Στο ίδιο δρομικό αγώνισμα με τη “NovasportsRunning Team έτρεξε και ο παλιός διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Θεοδωρίδης.

Η “Novasports Running Team” έλαβε μέρος στο «12th Ioannina Lake Run» (22-23/9), στο «Serifos Sunset Race» (22-23/9), στον «Protergia 7o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης» (13/10), στους «12ους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Δράμας» (12-14/10) και στον «4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης» (14/10).  Στους «12ους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Δράμας», το μέλος της ομάδας, Παντελής Τσεβδάρης κατέκτησε την 1η θέση στη γενική κατάταξη στο Nestos Trail στα 10 χλμ. ενώ ο Ναούμ Γκουτζάκης κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία άνω των 50 ετών.

Η Nova, πέρα από τη συμμετοχή της “Novasports Running Team” που την αποτέλεσαν περισσότεροι από 250 δρομείς, στήριξε τα πέντε δρομικά αγωνίσματα και ως Χορηγός Επικοινωνίας. Την εμπειρία του τρεξίματος με τη “Novasports Running Team” απόλαυσαν εργαζόμενοι, συνδρομητές και φίλοι της Nova.

Η #NovasportsRunningTeam δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται διαρκώς στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η Nova  υλοποιεί με στόχο την έμπρακτη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ