Mondelēz: Στηρίζει τους νέους με το Πρόγραμμα «Top2Top Challenge»

Η Mondelēz, μέσω του Προγράμματος «Top2Top Challenge», πρόσφερε τη δυνατότητα σε 22  απόφοιτους και τελειόφοιτους Μεταπτυχιακών προγραμμάτων να συμμετάσχουν σε μια πρωτοβουλία της εταιρείας που έχει στόχο  την ενεργή υποστήριξη σε νέους ανθρώπους που βρίσκονται στην αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Το Πρόγραμμα «Top2Top» περιλαμβάνει δύο βασικές πτυχές, το «Top2Top Challenge» και το «Top2Top Engineering Challenge», και πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το Πρόγραμμα «Top2Top Challenge» δίνει την ευκαιρία σε νέους να έρθουν σε άμεση επαφή με τη Mondelēz, τα στελέχη της και τον τρόπο λειτουργίας της. Οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ενημερώθηκαν για διάφορες πτυχές της επιχειρησιακής δραστηριότητας και λειτουργίας  της Mondelēz, όπως  το Marketing, τις Πωλήσεις, τα Logistics και την Οικονομική Διαχείριση.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Top2Top Challenge», περισσότερα από 15 στελέχη από διάφορα  τμήματα της Mondelēz αξιολόγησαν τους συμμετέχοντες μέσα από μια σειρά  πρωτότυπων δοκιμασιών που αναδείκνυαν τις δυνατότητες και δεξιότητες τους.

Αυτήν τη χρονιά, οι δοκιμασίες περιελάμβαναν την έμπρακτη επαφή με το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας και την «απόδραση» από ένα ειδικά διαμορφωμένο escape room που ανέδειξε τις δεξιότητες τους. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να λάβουν πρακτικές συμβουλές προετοιμασίας και καθοδήγησης (coaching / mentoring) μέσα από ένα σεμινάριο για το Personal Branding.

Οι κορυφαίοι εκ των συμμετεχόντων είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να μιλήσουν με την κα. Κατερίνα Βλάχου, Γενική Διευθύντρια Snacks της Mondelēz για Ελλάδα και Κύπρο, η οποία δήλωσε σχετικά: «Το Πρόγραμμα «Top2Top Challenge» ξεχωρίζει διότι δεν περιορίζεται στο στενό πλαίσιο μιας «σεμιναριακής» υποστήριξης των νέων ανθρώπων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μια μοναδική εμπειρία για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μια μεγάλη εταιρεία όπως η Mondelēz και να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα και τους ανθρώπους της. Οι άνθρωποί της Mondelēz είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά και αναδεικνύουν την εταιρεία σε αυτό που είναι σήμερα,  μια κορυφαία επιλογή των νέων για τη μελλοντική τους απασχόληση.»

Τέλος, η Mondelēz  θα συνεχίσει να προσφέρει συμβουλές προετοιμασίας και καθοδήγησης σε όλους τους συμμετέχοντες του Προγράμματος «Top2Top» και στους επόμενους μήνες.

Η Mondelēz έμπρακτα στηρίζει και ενισχύει τη συνεργασία της με τους νέους και την ακαδημαϊκή κοινότητα με ενέργειες που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της σε ημέρες καριέρας και εκπαιδευτικές ημερίδες Πανεπιστημίων.

Οι άνθρωποι της Mondelēz, αποτελούν το βασικότερο κεφάλαιο της εταιρίας η οποία παρέχει εκπαίδευση και εξέλιξη, ποιοτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, αντικειμενικά συστήματα αξιολόγησης. Τα στοιχεία αυτά δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και αναδεικνύουν την εταιρεία μεταξύ αυτών που δημιουργούν προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο στην επιχειρηματικότητα και την απασχόληση στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ