KPMG: Μαγείρεψε και προσέφερε πάνω από 100 γεύματα αγάπης

Για τρίτη συνεχή χρονιά, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας και στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η KPMG διοργάνωσε δράση με τίτλο «Cook for Good».

Ομάδα εθελοντών της KPMG συγκεντρώθηκε και με τις οδηγίες σεφ μαγείρεψε και συσκεύασε 110 μερίδες φαγητού στο εργαστήρι μαγειρικής «The SeminarProject», στο οποίο διεξάγονται όλο τον χρόνο μαθήματα από τον master σεφ Γιάννη Λουκάκο. Το «Cook for Good» πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά με την υποστήριξη της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Μπορούμε» και φέτος οι μερίδες φαγητού διανεμήθηκε σε μονάδες του Φορέα ΕΠΑΨΥ.

Στο πλαίσιο της δράσης η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG δήλωσε «Είναι βαθιά ενσωματωμένο στον πυρήνα της εταιρείας μας η συνεισφορά στις κοινότητες που βρίσκονται γύρω μας. Υπάρχουν δράσεις που μετρούν περισσότερα από 15 χρόνια διαρκούς συνεισφοράς και νοιώθω περήφανη για την προσήλωση μας στις δεσμεύσεις μας για έναν καλύτερο κόσμο. Το σπουδαιότερο όλων όμως είναι η συμμετοχή των εθελοντών-εργαζόμενων της KPMG που αγκαλιάζουν με ζήλο τις πρωτοβουλίες μας και προσφέρουν έργο ουσίας στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ