H CCC υλοποίησε την πρώτη δράση του εθελοντικού της προγράμματος στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος της Consolidated Contractors Company (CCC) στην Ελλάδα, που ανακοίνωσε πρόσφατα σε συνεργασία με την ethelon, η εταιρεία προχώρησε στην υλοποίηση της πρώτης δράσης. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας έδωσε δυναμικό παρών, συμβάλλοντας ενεργά σε εργασίες διαμόρφωσης στην πλατεία Αγίας Ελεούσης στο Μαρούσι.

Οι 45 εθελοντές της εταιρείας μαζί με τον κ. Samer Khoury, Πρόεδρο Engineering & Construction της CCC συμμετείχαν στην ανακατασκευή και αποκατάσταση της πλατείας Αγίας Ελεούσης στο Μαρούσι, προχωρώντας σε εργασίες που περιλάμβαναν τη βαφή διάφορων σημείων του χώρου, τη φύτευση λουλουδιών και φυτών καθώς και τη συντήρηση και αποκατάσταση σε παγκάκια που βρίσκονται στο χώρο. Στόχος της δράσης είναι η προστασία των ελεύθερων χώρων στο αστικό περιβάλλον, προωθώντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ανάδειξη των χώρων πράσινου μέσα στην πόλη.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης δράσης  του προγράμματος ο κ. Samer Khoury, Πρόεδρος Engineering & Construction της CCC, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετείχα σήμερα, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά, την πρώτη δράση του εθελοντικού μας προγράμματος στην Ελλάδα. Υπηρετώντας πιστά τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, η συμβολή και η συνεισφορά στις τοπικές κοινωνίες που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε αποτελεί προτεραιότητά μας. Με την ευκαιρία ευχαριστώ και τους εθελοντές μας που αποτελούν το καλύτερο πρόσωπο για την εταιρεία μας. Μόνο, αν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραπάνω δράση απαντά σε παραπάνω από έναν στόχους για τη βιώσιμη ανάπτυξη, που έχουν θεσπιστεί από τα Ηνωμένα Έθνη και συγκεκριμένα στους στόχους: Καλή υγεία και Ευημερία, Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες, καθώς και Δράση για το Κλίμα. Οι 17 Στόχοι για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη προσβλέπουν σε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για όλους, υιοθετώντας μία ολιστική προσέγγιση για την επίτευξη αειφόρου ανάπτυξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ