Στην τελική ευθεία για το «Προϊόν της Χρονιάς 2019»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία για το «Προϊόν της Χρονιάς 2019» (Voted Product of the Year), που έχει αναλάβει για την Ελλάδα η Direction Βusiness Network.

Tα προϊόντα που συμμετέχουν στο θεσμό, αξιολογήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών της διοργάνωσης, που απαρτίζεται από εκπροσώπους θεσμικών φορέων και πλέον οι επικρατέστερες συμμετοχές θα ενταχθούν στην πολύ μεγάλη online καταναλωτική έρευνα που θα πραγματοποιήσει η IRI Eλλάς, με ένα αντιπροσωπευτικό κοινό 2.600 ατόμων σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, από την οποία θα προκύψουν οι νικητές κάθε κατηγορίας.

H αξιολόγηση από την Ελεγκτική Επιτροπή Ειδικών έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συμμετείχαν οι Γρηγόρης Αντωνιάδης (πρόεδρος ΣΔΕ), Γεώργιος Αυλωνίτης (καθηγητής Μάρκετινγκ, ΟΠΑ – προέδρος ΕΛΑΜ), Θεόδωρος Γιαρμενίτης (πρόεδρος ΠΣΒΑΚ), Νίκος Καρα- γεωργίου (πρόεδρος ΕΣΒΕΠ ), Μαρίνα Καραστεργίου (πρόεδρος ΕΙΜ), Αντώνης Μακρής (πρόεδρος ΣΕΛΠΕ), Κώστας Μαχαίρας (πρόεδρος ΙΕΛΚΑ), Εμμανουέλα Μπιτσαξάκη (μέλος του τομέα Branding & Design της ΕΔΕΕ), Γιώργος Πίττας (μέλος Δ.Σ. ΣΕΒΤ), Αντώνης Ποταμίτης (πρόεδρος ΙΠΕ) και Μιχάλης Φανδρίδης (γενικός γραμματέας ECR Hellas).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ