ΚΑΥΚΑΣ: Δωρεά σε 5 σχολεία της χώρας

Η εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε («ΚΑΥΚΑΣ»), η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας συνεχίζει δυναμικά το κοινωνικό της έργο στο πλαίσιο του προγράμματος «Αναβαθμίζω ένα Σχολείο». Με την παροχή υλικών με σκοπό την αναβάθμιση 5 επιπλέον σχολείων στην Ελλάδα αλλά και την εθελοντική προσωπική εργασία του προσωπικού των καταστημάτων της, η «ΚΑΥΚΑΣ» προσφέρει έμπρακτα τη στήριξη της στις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται.

Συγκεκριμένα, η «ΚΑΥΚΑΣ» αρχικά προχώρησε σε αντικατάσταση των λαμπτήρων σε όλες τις αίθουσες, σε παροχή δικτύου, καθώς και σε χορηγία εργαλείων της τεχνικής υπηρεσίας στο 1ο Γυμνάσιο Νίκαιας. Παράλληλα οι εργαζόμενοι του τοπικού καταστήματος επιμελήθηκαν του εξωραϊσμού των σχολικών αιθουσών προχωρώντας σε επισκευαστικές εργασίες.

Εν συνεχεία, η εταιρεία προέβη στη χορηγία φωτιστικών και λαμπτήρων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κερατέας, στη χορηγία υλικών και εργαλείων για τα εργαστήρια ηλεκτρολογίας του Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου Ανατ. Θεσσαλονίκης, καθώς και στη δωρεά 3 φορητών υπολογιστών (laptops) στο 2ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης.

Τέλος, ολοκληρώνοντας την πιο πρόσφατη φάση του κοινωνικού της έργου, η «ΚΑΥΚΑΣ» προχώρησε σε παροχή προϊόντων στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω «Νικόλας Πολίτης» με στόχο τη διαμόρφωση της αποθήκης σε αίθουσα εκδηλώσεων καθώς και αναβάθμιση της βιβλιοθήκης του σχολείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ