Employee Engagement Conference 2018 από τον ΣΔΑΔΕ ΠΒΕ

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Nikopolis στη Θεσσαλονίκη το Employee Engagement Conference

Η ΔΕ του ΠΒΕ του ΣΔΑΔΕ καλωσόρισε περισσότερα από 140 στελέχη επιχειρήσεων προερχόμενα από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό. Το φλέγον θέμα της δέσμευσης των εργαζομένων παρουσιάστηκε και αναλύθηκε από διαφορετικές οπτικές γωνίες, μέσα από στατιστικά και έρευνές, μέσα από το Wellness & το Wellbeing, μέσα από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των επιχειρήσεων. Αναλύθηκε, με πολύ παραστατικό τρόπο η “σκοτεινή πλευρά της ηγεσίας και του ηγέτη”.

Η keynote speaker Debra Corey μας προσκάλεσε να γίνουμε Rebels – Επαναστάτες στο Employee Engagement, αμφισβητώντας παραδοσιακές πρακτικές και υιοθετώντας φρέσκες και καινοτόμες ιδέες.  Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εξοικειωθούν με τη ρομποτική σε ένα διαδραστικό εργαστήρι που συντόνισε η EduAct.

Την επόμενη ημέρα 6 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, για τα μέλη του ΣΔΑΔΕ, Employee Engagement Workshop με εισηγήτρια και συντονίστρια τη Debra Corey.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ