Τα ΟΚ! Anytime Markets & η Madame Ginger στηρίζουν την Κιβωτό του Κόσμου

Τα ΟΚ! Anytime Markets μένουν πιστά στη δέσμευσή τους για αλληλεγγύη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο προς όφελος παιδιών και οικογενειών που το έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, το κατάστημα του ΠαγκρατίουΕμπεδοκλέους 21-23 Πλ. Βαρνάβα από τις 12:00 έως και τις 15:00, θα φορέσει τα γιορτινά του και προσκαλεί τους φίλους των OK Anytime Markets να στολίσουν ένα ξεχωριστό δέντρο προσφέροντας τρόφιμα και αγάπη.

Σύμμαχος σε αυτή την ενέργεια θα είναι η Madame Ginger, η αγαπημένη food blogger, η οποία θα δημιουργήσει υπέροχα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα και θα βοηθήσει μικρούς και μεγάλους να τα διακοσμήσουν και να τα κρεμάσουν στο δέντρο της προσφοράς, το οποίο θα στηθεί στην είσοδο του καταστήματος. Για κάθε ένα μπισκότο που θα κρεμαστεί στο δέντρο τα OK Anytime Markets θα προσφέρουν τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου.

Σας περιμένουμε να κάνουμε πολλά και όμορφα μπισκότα και με παρέα όμορφες γιορτινές μουσικές επιλογές, πολύ γλάσο σε διάφορες αποχρώσεις, μια ατμόσφαιρα αγάπης, να συμμετέχετε και να βοηθήσετε η προσφορά μας να γίνει ακόμα μεγαλύτερη για να καλύψουμε ακόμα περισσότερες ανάγκες των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.

Τα OK Anytime Markets και αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη με βασικό πυλώνα δράσεων την ίδια τη γειτονιά.

#kontastigeitonia#okanytimemarkets

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ