ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Δημοσιεύθηκε ο 2ος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας

Στη δημοσίευση του δεύτερου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας προχώρησε η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, αποτυπώνοντας το σύνολο των δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης που υλοποιεί.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των τροφίμων με παρουσία 50 ετών στην ελληνική αγορά, παρέχει μέσω του απολογισμού της, ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τη διαχρονική δέσμευσή της για υπεύθυνη λειτουργία και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ περιγράφει στον απολογισμό το πλάνο δράσεων βιώσιμης ανάπτυξης που ακολούθησε το 2017 σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της και συγκεκριμένα στους τομείς της αγοράς, των προϊόντων, του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και των εργαζομένων.

Έμφαση δίνεται στη δυναμική συνέχιση και υποστήριξη του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας με στόχο την αειφορία και την υποστήριξη της πρωτογενούς παραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω του συγκριμένου προγράμματος, υποστηρίχθηκαν περισσότεροι από 1.000 επιλεγμένοι, Έλληνες παραγωγοί που καλλιέργησαν με ορθές αγροτικές πρακτικές 30.000 στρέμματα ελληνικής γης με άριστες, παραδοσιακές ποικιλίες.

Επιπλέον, διαρκής είναι η στήριξη της εταιρείας στις κοινωνικές ομάδες που το έχουν περισσότερο ανάγκη με την παροχή 140.000 μερίδων φαγητού, ενώ μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, υπήρξε η διοργάνωση του φιλανθρωπικού περιπάτου «Κάνε ένα βήμα για την υγιεινή διατροφή» κατά τη διάρκεια της οποίας, η εταιρεία διέθεσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης 10 τόνους καταψυγμένων λαχανικών.

Πολυπληθείς υπήρξαν και κατά το 2017, οι διακρίσεις της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, η οποία ξεχώρισε τόσο εταιρικά, διακρινόμενη με τα βραβεία “Corporate Superbrands Greece”, «ΑΙΩΝΟΒΙΑ brands” και “Greek Business Champions” όσο και για τα καινοτομικά προϊόντα της: βραβείο Ermis για τη σειρά καταχωρίσεων του Φυσικού Πουρέ Λαχανικών, “Best Launch Award”, επίσης για τον Φυσικό Πουρέ αλλά και για την Pizza Χρυσή Ζύμη, “Σελφ Σέρβις Excellence Award” για τα προϊόντα Ολικής Άλεσης Χρυσή Ζύμη αλλά και “Packaging Innovation Award” για τη φρέσκια σαλάτα «Ευεξία» ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και για την Pizza Χρυσή Ζύμη.

Ο απολογισμός, που συντάχθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο GRI Standards και με τη συνεργασία στελεχών από όλες τις Διευθύνσεις, έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας  και είναι διαθέσιμος στο ευρύ κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ