Η COMBATT με το Δήμο Αμαρουσίου γιορτάζουν την Ανακύκλωση

Η COMBATT  στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσει, οργανώνει δράσεις ευαισθητοποίησης στον άξονα «Τοπικές Κοινωνίες», ξεκινώντας από Δήμο Αμαρουσίου.

Tην Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου από τις 10.π.μ έως 13.00 στο Μαρούσι στην «Πλατειά Γαρδελη» τα παιδιά θα στείλουν το μήνυμά τους σε όλο τον κόσμο παρέα με τη Νεράιδα της Ανακύκλωσης και τα ξωτικά του Αι Βασίλη. Όλοι μαζί θα δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο και παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο με πολύχρωμες κορδέλες, χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά και παιδικές ευχές. Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράζει δώρα στα παιδιά, το ξωτικό του δάσους θα κάνει ζογκλερικά και η Πράσινη Νεράιδα θα βάφει με πολύχρωμες μπογιές παιδικά προσωπάκια!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος  της Combatt, Δρ Διονύσιος Μπουντουβάςδηλώνει: Η ενημέρωση & ευαισθητοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα της Νέας Γενιάς, αποτελεί για την Combatt σημαντική προτεραιότητα. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κο Γιώργο Πατούλη, που μας δίνει  τη δυνατότητα να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μελλοντικών ενεργών πολιτών του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου.  Για εμάς είναι ιδιαίτερη η χαρά που ξεκινάμε προσκαλώντας σας  σε μια γιορτή Ανακύκλωσης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ