Η MISKO μετατρέπει μία μικρή διαφορά… σε μεγάλη

Η MISKO, που για περισσότερα από 90 χρόνια αποτελεί την αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, ανανέωσε τις συσκευασίες όλων των κωδικών της, και τις άλλαξε για καλό! Οι διαφορές λίγες αλλά μία είναι ουσίας! Αφαίρεσε το χαρακτηριστικό πιάτο της συσκευασίας και το προσφέρει σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η MISKO αυτές τις γιορτές θα προσφέρει 4.000 πιάτα ζυμαρικών, στα Παιδικά Χωριά SOS ώστε να συμβάλλει στο καθημερινό τραπέζι των παιδιών που φροντίζουν σε όλη την Ελλάδα. Στην ενέργεια αυτή η MISKO καλεί τους καταναλωτές της να συμμετάσχουν με στόχο να πολλαπλασιάσει την προσφορά της αλλά και να τους εμπνεύσει να μοιραστούν το αγαπημένο τους πιάτο ζυμαρικών στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram για καλό σκοπό με το #MISKO4GOOD. Για κάθε φωτογραφία πιάτου που θα ανεβαίνει, η MISKO θα προσφέρει 4 πιάτα ακόμα!

Επιπλέον, η MISKO, θέλοντας να στηρίξει ακόμα πιο έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται από τα Παιδικά Χωριά SOS, θα ενισχύσει οικονομικά τον οργανισμό ώστε να εξοπλίσει το νέο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας στην Αθήνα το οποίο θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2019.

Η MISKO, παρούσα στο καθημερινό τραπέζι για περισσότερο από 90 χρόνια, έχει αλλάξει σε λίγα πράγματα ώστε να μπορεί να αλλάζει πολλά όπου υπάρχει ουσιαστική ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ