Lidl Hellas: Χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Στη Lidl Hellas κάνουν καθημερινά πράξη τη δέσμευσή τους για ένα καλύτερο αύριο!Από 29 Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι και σοκολατάκια αξίας 6,99, προσέφερε 2 Ευρώ στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 120.000€, με το οποίο θα αναβαθμίσει το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του Νομού Αττικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που λειτουργεί με την ευγενική χορηγία της Lidl Ελλάς.

Συγκεκριμένα, στηρίζει τη δημιουργία ενός νέου χώρου, ειδικά διαμορφωμένου εντός των εγκαταστάσεων στη Νέα Μάκρη, ο οποίος θα αξιοποιηθεί για την παροχή άμεσης ανακουφιστικής ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας των παιδιών. Παράλληλα, στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη δημιουργία κλιμακίου παροχής άμεσης ανακουφιστικής ψυχολογικής υποστήριξης και φροντίδας των παιδιών με μια συγκεκριμένη επιστημονική μεθοδολογία, η οποία, μεταξύ άλλων, δίνει έμφαση στη στήριξη και παροχή συμβουλευτικής των γονέων, ούτως ώστε, μέσω της δικής τους ενδυνάμωσης να επιτευχθεί η στήριξη των παιδιών τους.

Από το 2015 διέθεσε για τους σκοπούς του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ακίνητο της εταιρείας, προχωρώντας αρχικά σε μια σειρά κατασκευαστικών εργασιών. Σε μηνιαία βάση καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του Κέντρου Στήριξης τα οποία ανέρχονται σε περίπου 4.000€ / μήνα, ενώ η συγκεκριμένη επένδυση  ξεπερνά μέχρι στιγμής τις 450.000€. Παράλληλα, έχει παραχωρήσει στον Οργανισμό δύο επαγγελματικά αυτοκίνητα, τα οποία επισκέπτονται καθημερινά καταστήματα και λαμβάνουν προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών όλων των Σπιτιών του Οργανισμού στον νομό Αττικής και στη Βόρεια Ελλάδα.

Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας και ειδικά των παιδιών αποτελεί για όλους στη Lidl προτεραιότητα και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ