H Χ.Α.Ν.Θ δίνει λογαριασμό

H X.A.N.Θ. πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Αυλαία στη Θεσσαλονίκη, την παρουσίαση του Απολογισμού Κοινωνικής Προσφοράς για τα έτη 2015-2018, με τίτλο «Η Χ.Α.Ν.Θ. δίνει λογαριασμό». Με τη διαφάνεια που υπογραμμίζει κάθε της δράση, η Χ.Α.Ν.Θ., μίλησε στο κοινό της πόλης για τα εντυπωσιακά απτά αποτελέσματα των ενεργειών της. Σε αυτό το πλαίσιο, τιμήθηκαν όλοι εκείνοι που στήριξαν έμπρακτα το έργο κοινωνικής προσφοράς του Σωματείου τα τελευταία χρόνια.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη Χ.Α.Ν.Θ. ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης, Άννα Αγγελίδου, ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης & Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, εθελοντές, θεσμικοί εκπρόσωποι και φυσικά οι χορηγοί και υποστηρικτές του κοινωνικού έργου του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος της Χ.Α.Ν.Θ., Ιωάννης Σωσσίδης, παρουσίασε την Κοινωνική Προσφορά της Χ.Α.Ν.Θ., την προηγούμενη 4ετία, με μετρήσιμα αποτελέσματα, καθώς και το σύνολο των ενεργειών που πραγματοποιήθηκε στους τέσσερις άξονες που δραστηριοποιείται η Αδελφότητα: Αθλητισμός & Ευεξία, Εκπαίδευση & Πολιτισμός, Κατασκηνώσεις & Περιβάλλον, Άνθρωπος & Κοινωνία.

Χ.Α.Ν.Θ. με το βλέμμα στραμμένο στους νέους και στις μελλοντικές γενιές, ενεργοποιεί όλες τις δομές της για να την ανακούφιση των συμπολιτών μας σε ανάγκη, για τους πρόσφυγες, τα παιδιά που χρειάζονται φροντίδα, μέσα από πρωτοποριακές πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά για μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους, για μια κοινωνία ισόρροπης ανάπτυξης σώματος, πνεύματος και ψυχής. Πιστή στη δέσμευσή της για ανιδιοτελή, απρόσκοπτη προσφορά, η Χ.Α.Ν.Θ. «έδωσε λογαριασμό» και ανανέωσε την υπόσχεσή της να στέκεται στην πράξη των πλευρό όλων εκείνων που χρειάζονται στήριξη, αξιοποιώντας τη μακρά της εμπειρία στον Αθλητισμό, την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό και τα Κατασκηνωτικά προγράμματα, διαμορφώνοντας «Τρόπο Ζωής, για μια ζωή».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας στους χορηγούς και υποστηρικτές του Σωματείου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ