Το OPEN έγινε μια ανοιχτή αγκαλιά για την Κιβωτό του Κόσμου

Το OPEN φέτος τις γιορτές έγινε μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, συγκεντρώνοντας το ποσό των 92.406 ευρώ.

Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίουπαρουσιαστές, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί του OPEN βρέθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού Του Κόσμου, για να επισκεφτούν τα παιδιά και τον πατέρα Αντώνιο, εμπνευστή και δημιουργό της Κιβωτού, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια σπουδαίου κοινωνικού έργου.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Βαγγέλης Γιακουμής, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Αποστόλης Τότσικας και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου βρέθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Κιβωτού Του Κόσμου στον Κολωνό, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας κοινωνικής υπευθυνότητας του OPEN για την ενίσχυση των σπιτιών φιλοξενίας παιδιών της Κιβωτού.

Φέτος τα Χριστούγεννα το OPEN έγινε μια ανοιχτή αγκαλιά για τα Παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, στέλνοντας μήνυμα αγάπης για να στηρίξουμε όλοι μαζί τις ανάγκες των σπιτιών φιλοξενία σε όλη την Ελλάδα.
Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική.

Οι τηλεθεατές άνοιξαν την καρδιά τους και στήριξαν την πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας του OPEN, πραγματοποιώντας 38.203 συνολικά κλήσεις και sms, συγκεντρώνοντας το ποσό των 76.406 ευρώ για τα σπίτια φιλοξενίας των παιδιών της Κιβωτού.

Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές και ηθοποιοί του OPEN στήριξαν την πρωτοβουλία ενίσχυσης της Κιβωτού Του Κόσμου τόσο μέσα από την τηλεοπτική εκστρατεία αγάπης, όσο και μέσα από τα εορταστικά προγράμματα των εκπομπών «Ποιος Ρωτάει» με την Κατερίνα Ζαρίφη, «Κουζίνα Για Δύο» με την Αθηναίδα Νέγκα, «Celebrity Travel» με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά και το εορταστικό σόου «Open New Year» που προβλήθηκε το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς.

Στα εορταστικά επεισόδια της εκπομπής «Ποιος Ρωτάει» έπαιξαν οι Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Καινούργιου, Αποστόλης Τότσικας, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Γιώργος Τσούλης, Άννα Πρέλεβις, Αμαλία Κάτζου, Βαγγέλης Γιακουμής, Στέλλα Γκαντώνα, Πέτρος Κουσουλός, Πάνος Βόγλης, Χριστίνα Βραχάλη, Αντώνης Νικοπολίδης και Βάσω Στασινού και συγκέντρωσαν το ποσό των 5.600 ευρώ για τα παιδιά της Κιβωτού Του Κόσμου.

Στα εορταστικά επεισόδια της εκπομπής «Κουζίνα για Δύο» έπαιξαν οι Άνθιμος Ανανιάδης, Γιώργος Τσελεμεντές, Τζώρτζης Παπανικολάου, Κατερίνα Μπουρδούκου, Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, Δημήτρης Καρακιανίτης, Βασίλης Κουμεντάτος, Αντωνία Καούρη, Δώρος Παναγίδης και Αθηνά Χρυσαντίδου, συγκεντρώνοντας το ποσό των 4.000 ευρώ για τα παιδιά της Κιβωτού.

Στο επεισόδιο του «Celebrity Travel» στην Αγία Πετρούπολη, καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη ήταν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο. Το ζευγάρι συγκέντρωσε 2.600 ευρώ στις δοκιμασίες της ενότητας Challenge Time, επιλέγοντας να ενισχύσει με αυτό το ποσό τα παιδιά της Κιβωτού.

Αφιερωμένο στα παιδιά της Κιβωτού Του Κόσμου ήταν και το Πρωτοχρονιάτικο σόου «OPEN New Year», με τους καλεσμένους να συγκεντρώνουν παίζοντας το ποσό των 3.800 ευρώ για τα παιδιά.
Ο Πάτερ Αντώνιος, εμπνευστής και ιδρυτής της Κιβωτού Του Κόσμου, σε λινκ από τις εγκαταστάσεις στον Κολωνό, μίλησε στο OPEN New Year και τον Νίκο Κοκλώνη για την ιστορία της ΜΚΟ που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια προσφοράς και σπουδαίου έργου, στηρίζοντας παιδιά και μονογονεϊκές οικογένειες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

To ποσό των 92.406 ευρώ που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί για την ανακαίνιση του νέου σπιτιού φιλοξενίας παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου, στους Αμπελοκήπους στην Αθήνα.

Φέτος τα Χριστούγεννα το ΟPEN διέδωσε το μήνυμα αγάπης και μαζί με όλους τους τηλεθεατές, που ανταποκρίθηκαν θερμά, έγινε μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά της Κιβωτού Του Κόσμου.
Για να συνεχίσουν τα παιδιά να ονειρεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ