Η GEFCO δημιουργεί το φιλανθρωπικό ταμείο GEFCARES

Η GEFCO με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του πρώτου ταμείου του GEFCARES, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ανθρωπιστική, οικονομική και υλική υποστήριξη σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Η πρωτοβουλία αυτή αντικατοπτρίζει την κουλτούρα ” Infinite Proximity ” που καθοδηγεί τις σχέσεις συνεργασίας του Ομίλου GEFCO.

 

Τέσσερις συνεργασίες φιλανθρωπικών ιδρυμάτων για το 2019

 

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο προσπαθειών των εργαζομένων και των συνεργατών της GEFCO, η GEFCARES θα υποστηρίξει τέσσερα γνωστά γαλλικά και διεθνή φιλανθρωπικά ιδρύματα μέσα στο 2019 τα : Les Restaurants du Cœur, Le Palais de la Femme, Avenir Enfance Togo και Institut de l’Engagement:

 

  • Τo Les Restaurants du Cœur (Εστιατόρια από την καρδιά) ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1985 για να παρέχει δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους που αγωνίζονται και έχουν ανάγκη καθώς και στις οικογένειές τους, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην κοινωνική και οικονομική ενσωμάτωσή τους.
  • Το Le Palais de la Femme (Το Παλάτι των Γυναικών) ιδρύθηκε από το Γαλλικό Στρατό Σωτηρίας το 1926 για να αποτρέψει τον κοινωνικό αποκλεισμό των γυναικών, παρέχοντας μακροχρόνια στέγη και βοήθεια, ενσωματώνοντας το χώρο εργασίας τους.
  • Το Avenir Enfance Togo (Φιλανθρωπικό Ίδρυμα για τα παιδιά του Τόγκο) είναι μια ΜΚΟ του Τόγκο που ιδρύθηκε το 2008 για να υποστηρίξει τα παιδιά, τις χήρες και τις οικογένειες με μειωμένα προνόμια στην πρωτεύουσα της χώρας Λομέ, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και προγραμμάτων πρόσβασης στην εργασία.
  • Institut de l’Engagement (Το Ινστιτούτο «σύμπλεξης») ιδρύθηκε το 2012 για να βοηθήσει 3.000 νέους εθελοντές να συνεχίσουν τα σχέδιά τους για το μέλλον κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα παρέχει ολοκληρωμένη καθοδήγηση για να βοηθήσει 700 άλλα άτομα να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

 

Η GEFCARES θα υποστηρίξει αυτές τις φιλανθρωπικές οργανώσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, παρέχοντας χρηματοδότηση έργων, κινητοποιώντας εθελοντές για να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των αποστολών τους ή αναλαμβάνοντας τη διαχείριση των logistics στους χώρους τους. Η βοήθεια αυτή συμπληρώνει το ανθρωπιστικό έργο που έχει ήδη αναληφθεί σε τοπικό επίπεδο στις περισσότερες χώρες όπου δραστηριοποιείται η GEFCO.

 

 

Ένα ταμείο που διατηρείται από εργαζόμενους, πελάτες και προμηθευτές

 

Ο κύριος σκοπός του ταμείου δωρεών της GEFCO είναι η συγκέντρωση κεφαλαίων και η αναδιανομή τους σε συνεργαζόμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αυτά τα κεφάλαια συγκετρώνονται  κυρίως από υπαλλήλους, παρόλο που συμμετέχουν επίσης πελάτες και προμηθευτές, σύμφωνα με την προσέγγιση του ομίλου για τις συνεργασίες του.

Η GEFCARES διοικείται από ένα εποπτικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Pierre-Jean Lorrain, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της GEFCO και του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Κεντρικής Ευρώπης, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής, της Δυτικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Θα έχει τη βοήθεια τριών διαχειριστών: του Emmanuel Cheremetinski, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της GEFCO, της Susan Marro, εκτελεστικού αντιπροέδρου επικοινωνιών και Stéphane Milhet, εκτελεστικού αντιπροέδρου Ανθρωπίνου Δυναμικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ