Η Μastercard «αγκαλιάζει» την προσπάθεια του 3ου No Finish Line Athens

Η Mastercard στηρίζει το έργο του No Finish Line Athens, ένα από τα σημαντικότερα φιλανθρωπικά δρομικά γεγονότα της Ελλάδας και μας καλεί να συμβάλλουμε και εμείς σε μία προσπάθεια ανεκτίμητης αξίας, κάνοντας την αρχή για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα. Το No Finish Line Athens, το οποίο εξελίσσεται πια σε ορόσημο της πόλης, επιστρέφει φέτος για 3η χρονιά, στις 10-14 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο αγώνας αρχίζει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19:00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Απριλίου στη 13:00. Μέσα σε αυτό το διάστημα, οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν και για όσο επιθυμούν κατά μήκος της κυκλικής διαδρομής των 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από τη σελίδα του No Finish Line Athens: www.nflathens.com

Η Mastercard, ως μεγάλος χορηγός, στηρίζει, αλλά και ενισχύει διπλά το  πολύ σημαντικό έργο του No Finish Line. Συγκεκριμένα, η Mastercard θα μετατρέψει τα χιλιόμετρα που θα καλύψει ο κάθε συμμετέχων που θα πραγματοποιήσει την εγγραφή του για τον αγώνα ανέπαφα ή online με κάρτα Mastercard® και θα διπλασιάσει το ποσό της συνεισφοράς του για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Δηλαδή, για κάθε €0,50 ανά χιλιόμετρο που δίνει το No Finish Line στο «Μαζί για το Παιδί», η Mastercard θα δίνει άλλα €0,50 για τη στήριξη της Ένωσης όλων αυτών των ιδρυμάτων για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, η Mastercard, μένοντας πιστή στην προσπάθειά της να ανακαλύπτει συνεχώς καινοτόμους τρόπους ώστε οι κάτοχοι ανέπαφων καρτών να κάνουν τη διαφορά, θα εγκαταστήσει μέσα στο περίπτερό της, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ένα διαδραστικό digital donation kiosk, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες με ένα απλό πέρασμα της ανέπαφης κάρτας τους στο σημείο που θα υποδεικνύεται, να ενισχύσουν με τη σειρά τους με 1€ την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η  Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση και τιμή για εμάς που φέτος στεκόμαστε αρωγοί σε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως το No Finish Line Athens, όχι μόνο ενθαρρύνοντας όλους τους κατόχους ανέπαφων καρτών Mastercard® να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, αλλά διπλασιάζοντας και το ποσό της προσφοράς τους. Σας περιμένουμε όλους στις 10-14 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος να περπατήσουμε και να τρέξουμε μαζί για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ