Coca Cola HBC: Χρονιά ισχυρών επιδόσεων το 2018 σύμφωνα με την ετήσια έκθεση

Την ετήσια έκθεσή της για το 2018 ανακοίνωσε η Coca Cola HBC, στην οποία τονίζεται η πρόοδος που συντελέστηκε σε όλες τις πτυχές των οικονομικών δραστηριοτήτων της, της διακυβέρνησης και της βιωσιμότητάς της κατά τη διάρκεια του 2018.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coca Cola HBC, Zoran Bogdanovic, δήλωσε  μεταξύ άλλων πως

«To 2018 ήταν ακόμα μια χρονιά με ισχυρές λειτουργικές και οικονομικές επιδόσεις, κατά την οποία σημειώσαμε εξαιρετική πρόοδο προς την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει με ορίζοντα το 2020. Ήταν επίσης μια χρονιά κατά την οποία κυκλοφορήσαμε στην αγορά περισσότερες νέες συσκευασίες, νέα εμπορικά σήματα, ακόμα και ολόκληρες νέες κατηγορίες προϊόντων από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στο παρελθόν. Αυτός ο ρυθμός αλλαγής απαιτεί προσαρμογές σε όλο το εύρος της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, κάτι που δε θα ήταν εφικτό χωρίς την αφοσίωση των ανθρώπων μας και τη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, την The Coca-Cola Company και άλλους βασικούς εταίρους μας. Πιστεύουμε πως έχουμε μία πολύ καλή σχέση με τους  εταίρους μας μέσω της κοινής μας πεποίθησης ότι η δημιουργία κοινής αξίας είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση βιώσιμης μακροπρόθεσμης επιτυχίας.»

Η έκθεση επισημαίνει επίσης την πρόοδο που έχουμε σημειώσει ως προς τις δεσμεύσεις μας για την αειφορία με ορίζοντα  το 2020, οι οποίοι άνοιξαν το δρόμο για τη διαμόρφωση των νέων ολοκληρωμένων δεσμεύσεων αειφορίας που έχουμε βάλει στόχο να πετύχουμε μέχρι το 2025.

Η ετήσια ενοποιημένη έκθεση του Ομίλου Coca-Cola HBC για το 2018, είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα: http://www.coca-colahellenic.com/investorrelations/annualreports

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ