My market: «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» και το 2019

Η πλατεία Αλφειού στον Πύργο Ηλείας, αποτέλεσε το δεύτερο σημείο ανάπλασης του 2019 για τους εθελοντές του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την ελληνική αλυσίδα supermarket My market. Οι εργαζόμενοι των τοπικών καταστημάτων Mymarket και METRO Cash & Carry της ευρύτερης περιοχής της Ηλείας, έγιναν εθελοντές για μια ημέρα μαζί με απλούς πολίτες και τους εθελοντές της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης EthelonΌλοι δούλεψαν ομαδικά την Κυριακή 7 Απριλίου, με σκοπό τον εξωραϊσμό της πλατείας της πόλης τους.

Στην δεύτερη αυτή δράση ανάπλασης για το 2019, καθώς έχει ήδη προηγηθεί μια δράση στην Καλαμάτα, συμμετείχαν 110 εθελοντές. Η δράση περιλάμβανε καθαρισμό της πλατείας και κηπουρική! Αξίζει να σημειωθεί ότι συγκεντρώθηκαν 15 σακούλες απορριμμάτων, φυτεύτηκαν 150 φυτά στα παρτέρια της πλατείας, και καθαρίστηκαν 55 τ.μ. του περιβάλλοντος χώρου που αποτελούνταν από μάρμαρο μετατρέποντας τον σε έναν χώρο αναψυχής.

Με βασικό σημείο αναφοράς το περιβάλλον, τη γειτονιά και τους κατοίκους της, τα My market θα πραγματοποιήσουν συνολικά 7 δράσεις μέσα στο 2019 τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στην περιφέρεια.

Συνολικά για το 2018 στις πέντε δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας των My market, «Πάμε Μπροστά – Δίνουμε Πίσω» συμμετείχαν περισσότεροι από 450 εθελοντές, τοποθετήθηκαν περισσότερα από 404 αρωματικά φυτά, ενώ επιδιορθώθηκαν, καθαρίστηκαν και βάφτηκαν περισσότερα από 100 παγκάκια και χρησιμοποιήθηκαν περισσότερα από 460 λίτρα χρώματος,υπογραμμίζοντας την αξία του προγράμματος, την αξία του εθελοντισμού και την αξία της συνεισφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε: Ασημίνα Μαναγλιώτη   asimina.managlioti@webershandwick.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ