Τα στρουμφάκια σε καμπάνια της ΕΕ για τον καθαρισμό των παραλιών

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η εταιρεία International Merchandising Promotions & Services (IMPS), ιδιοκτήτρια των Στρουμφ, υπέγραψαν την Τετάρτη συμφωνία προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι εικόνες των Στρουμφ κατά την προώθηση της εκστρατείας «Παγκόσμιος Καθαρισμός Παραλιών 2019» της ΕΕ.

Η συμφωνία αντιπροσωπεύει μια μοναδική σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σχετικά με τη διατήρηση των ωκεανών και την ευαισθητοποίηση, η οποία θα επιτρέψει τη δωρεάν χρήση επιλεγμένων σχεδίων των Στρουμφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδίκτυο, καθώς και για τη σήμανση του επί παραγγελία υλικού προβολής, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια δράσεων καθαρισμού παραλιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η σύμπραξη θα δώσει στην Επιτροπή τη δυνατότητα να προσεγγίσει το νεανικό κοινό, ιδίως σε ζητήματα όπως η σε παγκόσμια κλίμακα πολιτική της ΕΕ για τα πλαστικά μίας χρήσης.

Από το 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης διοργάνωσαν από κοινού ετήσια παγκόσμια εκστρατεία καθαρισμού παραλιών. Φέτος, η ΕΕ θα παρακινήσει και πάλι τις αντιπροσωπείες της στα κράτη μέλη και σε ολόκληρο τον κόσμο να διοργανώσουν εκδηλώσεις για τον καθαρισμό των παραλιών από κοινού με τοπικές οργανώσεις και σχολεία, με την ευκαιρία της «Παγκόσμιας Ημέρας Καθαρισμού των Ακτών (21 Σεπτεμβρίου).

Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε στην Genval, στην έδρα της IMPS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ