Τα ΟΚ! Anytime Markets μαγείρεψαν για καλό σκοπό στο Γηροκομείο Αθηνών

Τα OK! Anytime Markets, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή τους για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα προς όφελος ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως οι ηλικιωμένοι, εν όψει του Πάσχα, στήριξαν και βρέθηκαν δίπλα  στο Γηροκομείο Αθηνών.

Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η εταιρεία, την Παρασκευή 19/04 στελέχη των OK! Anytime Markets επισκέφθηκαν το Γηροκομείο Αθηνών μαζί με τη food blogger Εμμανουέλα Κόκκαλη, η οποία μαγείρεψε για τους 120 ηλικιωμένους την αγαπημένη της συνταγή, την κοκκινιστή μανέστρα της προγιαγιάς της. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν προσφορά των OK! Anytime Markets.

Η εταιρεία ολοκληρώνει τη συνεισφορά της στο Γηροκομείο Αθηνών καλύπτοντας μέρος των αναγκών του σε εξοπλισμό, μέσω των Social Media, καλώντας όλους τους φίλους τους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με ένα LIKE στην ανάρτηση στο FACEBOOK. Αν θέλεις να γίνεις υποστηρικτής της ενέργειας, αρκεί απλά να επισκεφτείς μέχρι την Μ. Πέμπτη τη σελίδα των OK! Anytime Markets στο Facebook , να κάνεις like στο σχετικό βίντεο και τα OK! Anytime Markets θα μεταφράσουν τα likes που θα συγκεντρωθούν σε χρήματα.

Τα OK Anytime Markets, με βασικό πυλώνα δράσεων την ίδια τη γειτονιά, παραμένουν και αυτό το Πάσχα κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ