Η Nova στηρίζει για άλλη μία φορά το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Nova, στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με επίκεντρο τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, συνέχισε για 6η συνεχόμενη χρονιά τη στήριξή της στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω της φιλοξενίας του «Πασχαλινού Παζαριού» του Οργανισμού, αυτή τη φορά σε επιλεγμένα καταστήματα σε ΑθήναΘεσσαλονίκη και Λάρισα.

Συνδρομητές των υπηρεσιών Nova – και όχι μόνο – ανταποκρίθηκαν θερμά στο κάλεσμα της εταιρείας και επισκέφθηκαν τα καταστήματα Nova στα οποία πραγματοποιήθηκε η δράση, για να αγοράσουν λαμπάδες και δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο σε έναν πολύτιμο κοινωνικό σκοπό.

Παράλληλα με την πασχαλινή αυτή η δράση, η Nova προχωρά αυτή την περίοδο σε σταδιακή τοποθέτηση του «Κουμπαρά» του Οργανισμού σε επιλεγμένα καταστήματα Nova σε όλη την Ελλάδα, στοχεύοντας σε μία μακροχρόνια, σταθερή οικονομική ενίσχυση του έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού», με τη συνεισφορά του πολυπληθούς και ευαισθητοποιημένου κοινού που επισκέπτεται τα καταστήματα.

Από την πλευρά της Nova, η κ. Κατερίνα Γκίνη, Marketing Communications & PR Senior Manager δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι μακροχρόνια και δημιουργική, καθώς κοινή μας επιδίωξη είναι ο σχεδιασμός στοχευμένων δράσεων που προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέρει ολιστική προστασία και φροντίδα των παιδιών σε κάθε επίπεδο, είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας και εξαφάνισης, είτε για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας και ακραίας φτώχιας και η Νova είναι σταθερά δίπλα στον οργανισμό στηρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελεί».

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού»δήλωσε: «Το Χαμόγελο του Παιδιού για μία ακόμα φορά ευχαριστεί θερμά τη Nova για την υποστήριξή της και φέτος το Πάσχα. Η Nova φιλοξένησε bazaar του Οργανισμού μας σε καταστήματα της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, συμμετέχοντας έμπρακτα η ίδια αλλά και οι πελάτες της στην ενίσχυση του έργου μας. Το αποτέλεσμα ήταν σημαντικό και συμβάλλει στην κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών των χιλιάδων παιδιών που στηρίζουμε πανελλαδικά. Παράλληλα, η  Nova ανέλαβε την πρωτοβουλία και φιλοξενεί κουμπαράδες του Οργανισμού μας σε διάφορα καταστήματά της ανά την Ελλάδα για την οικονομική ενίσχυση των δράσεών μας και συγκεκριμένα για την υποστήριξη παιδιών με προβλήματα υγείας. Η Nova μας τιμά διαχρονικά με την εμπιστοσύνη της και αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους βασικούς συμμέτοχους στο έργο μας. Την ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά  και φυσικά τους πελάτες της που συμμετέχουν και αυτοί στις πρωτοβουλίες αυτές».  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ