Η DUR σταθερός υποστηρικτής στο «Όλοι μαζί μπορούμε»

DUR αποτέλεσε για ακόμη μια φορά θερμό υποστηρικτή του 2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με τη συμμετοχή 20 Δήμων του νομού Αττικής  την Κυριακή 7 Απριλίου, στο πλαίσιο του καθιερωμένου θεσμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που διοργανώνεται από το ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, μεγάλος αριθμός δρομέων, από κοινού με αμέτρητους πολίτες κάθε ηλικίας και εθελοντές κατέκλυσε τους δρόμους της Αθήνας στις διαδρομές τρεξίματος  και δυναμικού βάδην 5χλμ, του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Η DUR δίνοντας για ακόμα μια φορά το «παρών» σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις με στόχο τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στους τομείς σίτισης, υγείας, παιδείας, αθλητισμού και προστασίας του περιβάλλοντος, προσέφερε μπλουζάκια στους εθελοντές, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη σημασία της συμβολής τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Η DUR, αναγνωρίζοντας την αξία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και αποτελώντας υποστηρικτή ποικίλων κοινωνικών δράσεων που στόχο έχουν την έμπρακτη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, υπήρξε μέρος αυτής της ξεχωριστής διοργάνωσης για ακόμα μια χρονιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ