«Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» και στην Αττική ο «Μασούτης» και η «Αποστολή»

Συνεχίζεται για 3η χρονιά το πρόγραμμα στήριξης χιλιάδων οικογενειών «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» και επεκτείνεται σταδιακά σε όλη την Ελλάδα. Στο πρόγραμμα ενώνουν τις δυνάμεις τους η εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε» και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», με στόχο την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης, που συνεχίζει να μαστίζει τη χώρα και την αρωγή συνανθρώπων μας που ζουν στα όρια της φτώχειας.

Την Μ. Τρίτη πραγματοποιήθηκε μία ακόμα διανομή στην Αττική. Τα δέματα τροφίμων διένειμαν σε οικογένειες 11 ενοριών, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ με τον  Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και εκπρόσωποι της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η σημαντική αυτή στρατηγική συνεργασία περιλαμβάνει τη διανομή, μηνιαίως, 1.040 δεμάτων με τρόφιμα σε οικογένειες στις περιοχές Ορεστιάδας, Διδυμότειχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ιωαννίνων και Αττικής, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις.

Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται αποκλειστικά από την «Αποστολή», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής των επωφελούμενων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ