Ο ΑΝΤ1 υποστηρίζει ενεργά το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου»

Στηρίζοντας την πρωτοβουλία Κοινωνικής Υπευθυνότητας  του ΑΝΤ1, «Κάνε την Αγάπη, Πράξη», συμβάλλουμε με έμπρακτο τρόπο στη δημιουργία ενός νέου σπιτιού φιλοξενίας νηπίων της «Κιβωτού του Κόσμου» και  χαρίζουμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη από προστασία ένα ασφαλές μέρος για να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον και να ζήσουν ένα καλύτερο παρόν.

Ο ΑΝΤ1, μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, «Κάνε την αγάπη, πράξη», συμβάλλει με έμπρακτο τρόπο στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των παιδιών και των οικογενειών τους για ένα καλύτερο παρόν αλλά και μέλλον. Σε αυτή την κατεύθυνση, τη φετινή πασχαλινή περίοδο, προσπαθεί για να βοηθήσει για την ανακατασκευή και την προμήθεια εξοπλισμού ενός νέου σπιτιού φιλοξενίας για τα νήπια της «Κιβωτού του Κόσμου».

Έως τις 5 Μαΐου στέλνοντας με SMS τη λέξη ΚΙΒΩΤΟΣ ή/και καλώντας από σταθερό και κινητό στον πενταψήφιο αριθμό 19828 (χρέωση 2,60€+ΦΠΑ/κλήση & τέλος σταθερής τηλεφωνίας και αντίστοιχα χρέωση 2,48€+ ΦΠΑ/κλήση ή sms) στηρίζουμε την «Κιβωτό του Κόσμου» και κάνουμε την αγάπη πράξη φροντίζοντας απροστάτευτα παιδιά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ