Global Sustain: Ημερίδα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά την Παρασκευή 10 Μαΐου. Η Ημερίδα αφορούσε στη Βιωσιμότητα σε διαφορετικούς κλάδους όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, οι μεταφορές και η διατροφή και διοργανώθηκε από τη Global Sustain και την European Sustainability Academy (ESA) στο φιλόξενο συνεδριακό χώρο της ANEK Lines.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις σύγχρονες τάσεις, για τις νέες τεχνολογίες που αξιοποιούνται στο πλαίσιο της βιωσιμότητας καθώς και για εξειδικευμένα ζητήματα, όπως η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης στην εσωτερική διαχείριση. Οι ομιλητές επικεντρώθηκαν σε ένα από τα μεγάλα ζητήματα της εποχής, την βιώσιμη ανάπτυξη, ιδιαίτερα σε τομείς που ενισχύουν την τοπική οικονομία και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας, με δεδομένο τους περιορισμούς που θέτει η φύση στην εκμετάλλευση φυσικών πόρων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain Μιχάλης Σπανός δήλωσε ότι: «Είναι σημαντικό και ο κόσμος της Κρήτης να είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στη βιωσιμότητα πόσο μάλλον μετά τις τελευταίες καταστροφές. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η πρώτη Ημερίδα στα Χανιά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και πέρασε ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα για το περιβάλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές μας που βοήθησαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης».

Η εκδήλωση τέλεσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της EUGreenWeek της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ