Η εταιρεία Δίρφυς χορηγός στον ποδηλατικό γύρο Cycling For a Wish

Η εταιρεία Δίρφυς αποτέλεσε χορηγό στη φιλανθρωπική δράση  Cycling For a Wish που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου με αφετηρία και τερματισμό το Στρογγυλό στην Παραλία Χαλκίδας,  η οποία διοργανώθηκε από τα Tsonides Educational Centres, σε συνεργασία με το κατάστημα Master Bike, τοπικούς φορείς και καταστήματα, τελώντας υπό την αιγίδα και συνεργασία της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Στερεάς Ελλάδας προς όφελος του φιλανθρωπικού οργανισμού Make A Wish – Κάνε μια Ευχή Ελλάδας.

Ειδικότερα, η εταιρεία Δίρφυς προσέφερε νερά σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μέσα από αγώνες 2,5 και 5 χλμ. αφενός να διασκεδάσουν διασχίζοντας με τα ποδήλατά τους την παραλία της Χαλκίδας και αφετέρου να ενισχύσουν τη σημαντική πρωτοβουλία του Make A Wish – Κάνε μια Ευχή Ελλάδας.

Η εταιρεία Δίρφυς αναγνωρίζοντας τη σημασία της διοργάνωσης πρωτοβουλιών τέτοιου χαρακτήρα, αποτέλεσε αρωγό της εκδήλωσης αποδεικνύοντας ότι θέτει σε προτεραιότητα τη στήριξη ανθρώπων και κοινωνικών ομάδων που το έχουν ανάγκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ