Ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε τις ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish

Οι ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έγιναν πραγματικότητα από τον ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας προσφοράς και αγάπης “MAD for a Cause”, η οποία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του MAD. Την κινητήριο δύναμη για την εκπλήρωση των παιδικών ευχών αποτέλεσαν οι χιλιάδες υποστηρικτές της πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ, οι οποίοι κατέβασαν και χρησιμοποίησαν τη δωρεάν εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Στη δράση “MAD for a Cause” συμμετείχαν, επίσης, ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα και ο SNIK, προσφέροντας τρία προσωπικά τους αντικείμενα. Ο Σάκης Ρουβάς πρόσφερε ένα κοστούμι, η Ελένη Φουρέιρα ένα ζευγάρι κόκκινες μπότες και ο SNIK ένα bomber jacket. Τα συλλεκτικά αντικείμενα των αγαπημένων καλλιτεχνών κέρδισαν τρία μέλη της  «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους στις δοκιμασίες της εφαρμογής.

Η ενεργοποίηση της «Ομάδας Προσφοράς» για τη δράση “MAD for a Cause”ξεκίνησε στις 6 Μαΐου και ολοκληρώθηκε στις 3 Ιουνίου 2019. Στο διάστημα αυτό, ο ΟΠΑΠ πραγματοποίησε τις ευχές δύο μικρών κοριτσιών και ενός αγοριού του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα.

Ένας σούπερ ήρωας για τον σούπερ ήρωα Ερνάντ

Ο επτάχρονος Ερνάντ απέκτησε το δωμάτιο των ονείρων του, όπου συγκατοικεί πλέον με τον αγαπημένο του σούπερ ήρωα. Το παιδί δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά το νέο του δωμάτιο. Όταν άνοιξε την ντουλάπα και φόρεσε τη στολή του σούπερ ήρωα που θαυμάζει, απέκτησε ακόμη περισσότερη δύναμη για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει.

Απολαυστικές βουτιές σε μία πισίνα με μπάλες για την Κωνσταντίνα

Η τριών ετών Κωνσταντίνα έχει πλέον τον δικό της παιδότοπο στο σπίτι της και μαζί με τον δίδυμο αδελφό της απολαμβάνουν ώρες ατέλειωτου παιχνιδιού. Συντροφιά με τις αγαπημένες της νεράιδες, ανεβαίνει στην τσουλήθρα και κάνει απολαυστικές βουτιές σε μία πισίνα με πολύχρωμες μπάλες. Σε κάθε βουτιά, ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό της και τα μάτια της λάμπουν.

Πριγκιπικό δωμάτιο και παραμυθένια φορέματα για την Μαρία

Η επτάχρονη Μαρία κατοικεί πλέον στο δικό της παλάτι, στη σοφίτα του σπιτιού της. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις αγαπημένες της κούκλες πριγκίπισσες, καθώς και η ίδια διαθέτει ένα πριγκιπικό κρεβάτι και ένα παραμυθένιο γραφείο, καθώς και ένα βεστιάριο γεμάτο με νέα ονειρεμένα φορέματα. Επιπλέον, έχει τη δική τηλεόραση για να βλέπει τις αγαπημένες της παιδικές σειρές με τις φίλες της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ