2η Εβδομάδα Υγείας & Ασφάλειας για την PressiousArvanitidis

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος, η PressiousArvanitidis διοργάνωσε με επιτυχία για 2η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας στις εγκαταστάσεις της.

Η Εβδομάδα Υγείας και Ασφάλειας έλαβε χώρα από τις 27 έως και τις 31 Μαΐου και περιελάμβανε μία σειρά δραστηριοτήτων που είχαν ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του συνόλου των εργαζομένων της εταιρείας σε θέματα που αφορούν στην υγεία και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας, αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με έναν συνολικότερα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, εκπαίδευση σε θέματα οδικής ασφάλειας και προσομοίωση ανατροπής και σύγκρουσης, μαθήματα office yoga και ενημέρωση για διάφορα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας.

Το μήνυμα “Work safe – Home safe” υπενθύμισε και στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης ότι απώτερος στόχος όλων θα πρέπει να είναι να εργαζόμαστε με ασφάλεια, ώστε να μπορούμε να επιστρέφουμε κάθε μέρα ασφαλείς και υγιείς στο σπίτι μας και στους δικούς μας ανθρώπους!

Πολύτιμοι συνεργάτης της PressiousArvanitidis σε αυτό το εγχείρημα, ήταν το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, το Νοσοκομείο της Χαλκίδας και οι εταιρείες Ergonomia και Workwell, εκπρόσωποι των οποίων ανέλαβαν την παρουσίαση των επιλεγμένων θεματικών ενοτήτων, τόσο στο χώρο της Παραγωγής, όσο και στο Εμπορικό τμήμα της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ