Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ υποστηρικτής στα Spring ATFA Games

dav

Τα αγωνίσματα δρόμου και άλματος εις μήκος διοργάνωσε η Πρότυπη Ακαδημία Στίβου ATFA, με την υποστήριξη της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ), με τη συμμετοχή παιδιών 3 – 15 ετών, από την ακαδημία στίβου της Νέας Γενιάς Ζηρίδη, τον Γ. Σ. Σαρωνικό, τον Α. Σ. Καρύστου, τα τμήματα στίβου της ATFA, το 9° Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου, το Νηπιαγωγείο «Προσχολικά Χαμόγελα» και το Νηπιαγωγείο «Boodin». Πολλοί από τους γονείς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου 1.500 μέτρων για ενήλικες.

Πιστεύοντας πως η σωστή διατροφή και άσκηση βοηθούν στην ανάπτυξη ενός υγιούς ανθρώπου, η ΗΛΙΟΣ χορήγησε σε όλους τους αθλητές, τα φοβερά ζυμαρικά Δεινοσαυράκια της σειράς ‘τα παιδικά μας’ ΗΛΙΟΣ, που συνδυάζουν μοναδικά εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα και αποτελούν μία εξαιρετική πηγή ενέργειας και υδατανθράκων στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΗΛΙΟΣ συμμετείχε και στην απονομή των επάθλων μετά το πέρας των αγώνων, προσφέροντας στους ισάριθμους νικητές όλων των αγωνισμάτων κουτιά δώρου με τα νόστιμα ελληνικά ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ,  τα οποία έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους κι έχουν διακριθεί για την ανώτερη ποιότητα και τη γεύση τους.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ υποστηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες που προάγουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό με ενέργειες που αφορούν το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα και τη συνεργασία μικρών και μεγάλων. Στα πλαίσια αυτά, στήριξε έμπρακτα την αθλητική διοργάνωση Spring ATFAGames 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ