Κωτσόβολος: City Challenges… για καλό σκοπό

Με βασική αρχή πως όλοι αξίζουμε μία Δεύτερη Ευκαιρία, η εταιρείαΚωτσόβολος ξεκίνησε το 2016 την Πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι». Σήμερα, με σκοπό την ενδυνάμωση του μηνύματος, πραγματοποιεί την ενέργεια City Challenges. Ποια πόλη θα μπορέσει να συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευές για το «Δεύτερο Σπίτι»; Μία πρωτότυπη μάχη ξεκίνησε από την Κωτσόβολος για καλό σκοπό!

Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, η Κωτσόβολος, παροτρύνει τον κόσμο που έχει μία ή παραπάνω ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες δε χρειάζεται να τις προσφέρει σε ένα σπίτι που τις έχει ανάγκη. Η εταιρεία, αναλαμβάνει να παραλάβει τη συσκευή, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος δωρεάν, να την επισκευάσει –αν χρειάζεται- να την απολυμάνει και να την παραδώσει στη νέα της οικογένεια. Η πρωτοβουλία έχει ως αποδέκτες τις οικογένειες που ενισχύουν οι δομές κοινωνικής στήριξης των Δήμων Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Κομοτηνής, Ιωαννίνων, Πάτρας, Ηρακλείου και Χανίων.

Αυτές είναι και οι πόλεις που συμμετέχουν στο City Challenges! Τώρα βοηθάμε την πόλη μας να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση και να έχει τις περισσότερες συσκευές που έχουν αποκτήσει ένα Δεύτερο Σπίτι. Η Κωτσόβολος αναλαμβάνει να διπλασιάσει τις συσκευές της πόλης που θα κατακτήσει την πρώτη θέση!

Την προσπάθεια στηρίζουν, μέσα από τα μέσα κοινωνικής τους δικτύωσης Facebook και Instagram, οι Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτολγου, Αποστόλης Τότσικας, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Θανάσης Αλευράς, Λίλα Μπακλέση, Αντώνης Τσαπατάκης.

Μάθετε περισσότερα για την πρωτοβουλία «Δεύτερο Σπίτι για τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι» και για το πώς η παλιά σας συσκευή θα μπορεί να αποκτήσει ένα νέο σπίτι, στο kotsovolos.gr/site/second-home. Όλοι μπορούμε να γίνουμε μέρος αυτής της πρωτοβουλίας, ώστε να δώσουμε χαρά σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ