Βύρωνας: Κοινωνική πρωτοβουλία με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γάλακτος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης τυποποιημένων ειδών γάλακτος των Δομών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα.Η δράση υλοποιήθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γάλακτος την 1η Ιουνίου, καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα Ιουνίου στα αρμόδια γραφεία επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα) κατά την οποία συγκεντρώθηκαν διάφορα είδη τυποποιημένου γάλακτος για την ενίσχυση των Δομών.

Η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από πολλούς κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, οι οποίοι προσέφεραν είδη τυποποιημένου γάλακτος για την κάλυψη αναγκών νοικοκυριών που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

Οι κάτοικοι είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες με το προσωπικό των Κοινωνικών Δομών του Δήμου και να ενημερωθούν με ποιους τρόπους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη συνέχιση του έργου που επιτελείται και αφορά όλους μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό Κουνιάκη, Αφοί & Σία Ο.Ε. και το Δίκτυο Καταναλωτών “Η Αλληλεγγύη” για την πρωτοβουλία να ενισχύσουν αυτή την κοινωνική δράση.

Επιπλέον την 1/7/2019 μας επισκέφτηκαν οι εκπαιδευτικοί του Βρεφονηπιακού Σταθμού “Πρώτο Σκαλί” οι οποίοι στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων συγκέντρωσαν είδη τυποποιημένου γάλακτος από την προσφορά των γονέων των μαθητών και τα παρέδωσαν στα αρμόδια γραφεία του δήμου, αφού ενημερώθηκαν για μια ακόμη επιπλέον φορά για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το έργο που προσφέρεται.

Οι Δομές «Παροχής Συσσιτίου» και «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου Βύρωνα λειτουργούν Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 π.μ. – 17.00 μ.μ επί της Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα). Για παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210-7653054 (καθημερινά 09:00 με 15:00).

Email: koin.sissitio@dimosbyrona.gr, koin.pant@dimosbyrona.gr
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο – Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ