H Generation Y στο 2ο Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης

Με οδηγό τις CSR ενέργειες που χαρακτηρίζουν τη μέχρι τώρα δράση της, αλλά και ένα ζωηρό ενδιαφέρον για νέες τάσεις που εμφανίζονται στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, η Generation Y – International eBusiness Experts ετοιμάζεται να δώσει ένα ηχηρό παρόν στο «2ο Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» της Global Sustain, στο οποίο είναι και χορηγός.

Σε ένα μεγάλης εμβέλειας event, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, η Εμπορική Διευθύντρια (CCO) της Generation Y, Νανά Ιωκειμίδου, πρόκειται να βρεθεί ανάμεσα στους σημαντικούς ομιλητές, επικοινωνώντας τις γνώσεις της και τις τάσεις της τεχνολογίας σε μια διαφωτιστική ομιλία υπό το γενικό τίτλο “Digital Transformation and Sustainability”. Σκοπός είναι να καταδείξει πώς οι νέες τεχνολογίες συμβάλλουν σε βιώσιμες επιχειρηματικές πρακτικές, καθώς και στην υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση.

Αποκαλύπτοντας βέλτιστες πρακτικές και καινούργιες τάσεις στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης, το «Πανόραμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης» απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εταιρική υπευθυνότητα και αειφορία. Η παρουσία της Generation Yστο Πανόραμα, αλλά και η υποστήριξή της ως Επίσημος Χορηγός, έρχεται ως συνέχεια των γραφείων που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη, τα επίσημα εγκαίνια των οποίων αναμένονται στο πολύ άμεσο μέλλον!

Γιατί κάθε όραμα για βιώσιμη ανάπτυξη που εδρεύει στο μέλλον, οφείλει να θεμελιώνεται σε ένα παρόν με προοπτική…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ