Dixan: Στηρίζει το Women On Top

Το Dixan συνεχίζει την υποστήριξή του προς το Women On Top για τη φετινή χρονιά, με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών, μέσα από το πρώτο Skills Camp του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη.

Αναδεικνύοντας εμπράκτως το κεντρικό του μήνυμα «Δες τη Ζωή Καθαρά», το Dixan εξακολουθεί να είναι ο σύμμαχος σου στην προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου.

Η υποστήριξη του έργου του Women On Top είναι η απόδειξη, καθώς τα Skills Camps είναι μία σειρά από εργαστήρια επαγγελματικής και προσωπικής ενδυνάμωσης, που σε βοηθούν να φέρεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά και να διαχειριστείς τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καριέρα σου (και όχι μόνο): να ανακαλύψεις το πάθος σου και το τι πραγματικά θέλεις να κάνεις, να νιώσεις πιο δημιουργική από ποτέ.

Και φυσικά να Δεις τη Ζωή Καθαρά, γιατί τα θέλω σου δεν μπορούν να περιμένουν.

Μπες στο https://www.destizoikathara.gr/ για να μάθεις περισσότερα και για να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής.

Οι αιτήσεις για τις πλήρεις υποτροφίες των 4 εργαστηρίων στο Skills Camp της Θεσσαλονίκης έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 19 Αυγούστου και η πλατφόρμα αυτή θα είναι ενεργή έως τις 6 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλες τις ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους, να εγγραφούν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για μεμονωμένα σεμινάρια, με μειωμένο κόστος, θα είναι ανοιχτές από τις 9/9.

Σε όλη τη διάρκεια των φετινών σεμιναρίων οι συμμετέχουσες θα μπορούν να αξιοποιήσουν την υπηρεσία δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά τους (2-12 ετών), ενόσω οι ίδιες βελτιώνουν τις προοπτικές ολόκληρης της οικογένειας.

Το φετινό Skills Camp Thessaloniki του Women on Top με την υποστήριξη του Dixan, θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως και τις 6/10, στο χώρο του Κήπου (Ορφανίδου 6, Θεσσαλονίκη).

Οι θεματικές ενότητες του φετινού Summer Camp πιο αναλυτικά:

• Πώς να διαχειριστείς τον εσωτερικό σου σαμποτέρ
• Πώς να δικτυωθείς αποτελεσματικά και να προωθήσεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου στο διαδίκτυο
• Ανάπτυξε τις ηγετικές σου ικανότητες
• Πώς να κάνεις το πρώτο επιχειρηματικό σου βήμα
• Ανακάλυψε τι πραγματικά θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις
• Τα μυστικά των παρουσιάσεων μπροστά σε κοινό
• Διαχειρίσου αποτελεσματικά το στρες στην καθημερινή σου ζωή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ