To CEO Clubs Greece πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Ελλάδα που εκδίδει Annual Impact Report

Το CEO Clubs καθίσταται ο πρώτος μη κερδοσκοπικός οργανισμός στην Ελλάδα που δημοσιεύει Annual Impact Report. Σε συνεργασία με την Global Sustain, προχώρησε στην έκδοση του 1ου Απολογισμού του, σύμφωνα με το International Integrated Reporting Council (IIRC) και τις κατευθυντήριες οδηγίες του Global Reporting Initiative (GRI).

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και δράσης στην Ελλάδα, το CEO Clubs Greece στοχεύει, μέσω του εν λόγω Απολογισμού, να αποτυπώσει τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των μελών του, να ενισχύσει τον αποτελεσματικότερο διάλογο με τους συνεργαζόμενους φορείς και ενδιαφερόμενα μέρη, και να ενισχύσει την ικανότητα του ιδίου του Οργανισμού να καταγράφει και να παρακολουθεί τις επιδόσεις του σε βασικούς άξονες-σημεία αναφοράς της διαρκούς προσπάθειάς του για επαγγελματική αριστεία και ισχυρό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο Annual Impact Report, τα 150 μέλη του CEO Clubs Greece είναι επικεφαλής εταιρειών με ετήσιο κύκλο εργασίας που ξεπερνά συνολικά τα 7 δις ευρώ και απασχολούν περισσότερους από 28.000 εργαζομένους. Περίπου οι μισές από αυτές (44%) ξεπέρασαν σε ετήσιο κύκλο εργασιών τα 50 εκατ. ευρώ.

Τα μέλη του CEO Clubs Greece εμφανίζουν 86% ποσοστό παραμονής σε αυτό, με ένα στα δύο μέλη του να παρακολουθούν σε σταθερή βάση τις κλειστές εκδηλώσεις του κατά τη διάρκεια της χρονιάς (47.8%). Επιπροσθέτως το 65% των μελών δηλώνει ότι οι πρωτοβουλίες του CEO Clubs καλύπτουν τις ανάγκες και ξεπερνάνε τις προσδοκίες τους.

«Η έκδοση του Impact Report αποτελεί για το Club μία απόδειξη της επένδυσής του σε πρακτικές εξωστρέφειας που αναδεικνύουν το ισχυρό κοινωνικό του αποτύπωμα και τις επιδόσεις του σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, ενώ πρόκειται να αποτελέσει οδηγό στη δέσμευσή μας για διαρκή ενίσχυση των δράσεων και βελτίωση των λειτουργιών μας» δηλώνει η Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece.

Το Impact Report του CEO Clubs Greece είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του οργανισμού και στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ceoclubsgreece.org/annual-impact-report/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ