Η Cisco καλύτερη εταιρεία στον κόσμο για να εργάζεσαι

Η εταιρεία τεχνολογίας Cisco κατατάσσεται πρώτη στην 9η ετήσια διεθνή λίστα World’s Best Workplaces, ακολουθούμενη από την Hilton και τη Salesforce, οι οποίες συνθέτουν την πρώτη τριάδα, όπως ανακοίνωση το Great Place to Work.

Δύο από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύονται (DHL Express και AbbVie) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το εξαιρετικό εργασιακό τους περιβάλλον!

Οι 13 από τις 25 πολυεθνικές που διακρίνονται έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Οι κλάδοι που συναντώνται συχνότερα στη λίστα είναι οι Information Technology και Financial Services & Insurance.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στην υφήλιο όσον αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον. Μια εταιρεία για να ενταχθεί σε αυτή τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε 5 εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να έχει το ελάχιστον 5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και το 40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.

Για να δείτε τα προφίλ των εταιρειών που διακρίνονται επισκεφτείτε την ακόλουθη σελίδα: https://www.greatplacetowork.com/worldsbest-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ