Costa Navarino και PURINA: Τριήμερο υιοθεσίας αδέσποτων ζώων

Μηνύματα υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων πέρασαν στο WeAreBetterWithPets Weekend, ένα τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες για σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου από την Costa Navarino και την PURINA, στο The Westin Resort Costa Navarino.

Στόχος της πρωτοβουλίας ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού σε σχέση με τα αδέσποτα και παράλληλα η υιοθεσία των αδέσποτων σκύλων της περιοχής που φιλοξενεί το Navarino Pet Community.

Το τριήμερο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, βοηθώντας πέντε από τα αδέσποτα σκυλάκια να βρουν μόνιμο σπίτι. Παράλληλα, δόθηκε σε μικρούς και μεγάλους η ευκαιρία να απολαύσουν τη Μεσσηνιακή φύση, με ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που περιλάμβανε γνωριμία με τα αξιολάτρευτα σκυλάκια του Navarino Pet Community, τεχνικές εκπαίδευσης, βασικές οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές για αρμονική συμβίωση με τα κατοικίδιά μας από τους ειδικούς του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων (www.ekes.gr), δραστηριότητες με τα σκυλιά όπως Yoga, πρωινό τρέξιμο «RunWESTIN», βόλτες στην παραλία και πολλά άλλα.

Το Navarino Pet Community είναι μια πρωτοβουλία των εργαζομένων της Costa Navarino και έχει ως στόχο την προσφορά στέγης, τροφής και ασφάλειας σε αδέσποτα ζώα, μέχρι να βρουν τη νέα τους οικογένεια. Μέχρι σήμερα, με τη βοήθεια των εθελοντών του Navarino Pet Community και την υποστήριξη της Costa Navarino περισσότερα από 45 αδέσποτα ζώα έχουν βρει ένα σπίτι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Για κάθε υιοθεσία που θα πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του τριημέρου, η PURINA προσέφερε τροφή για τους πρώτους 6 μήνες.

Οι υιοθεσίες, φυσικά, συνεχίζονται! Αν επιθυμείτε να προσφέρετε μόνιμη στέγη σε ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι, μπορεί να επικοινωνήσετε απευθείας με το Navarino Pet Community στο Facebook και στο Instagram!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ