«Στόχος- Πρόληψη»: Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο μετρό Συντάγματος

Ο «Στόχος- Πρόληψη», που άλλαξε τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της πρόληψης του καρκίνου του μαστού με τη διεθνή εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον καρκίνο του στήθους» η οποία υλοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 18 χρόνια, συνεχίζει δυναμικά το πολύτιμο έργο του. 

 Χιλιάδες γυναίκες φόρεσαν όμορφα μπλουζάκια με σήμα τον στόχο διαδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Όπως κάθε Οκτώβριο, ο «Στόχος– Πρόληψη» θα βρεθεί κοντά στις γυναίκες με τη δράση «Μην φοβάσαι την Πρόληψη» που θα υλοποιηθεί στο μετρό Συντάγματος την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Οκτωβρίου. Εξειδικευμένοι ιατροί θα βρίσκονται εκεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ για να εξετάσουν και να απαντήσουν τα ερωτήματα των γυναικών που θα βρεθούν στο χώρο.

Η δράση αυτή είναι σημαντική, ενημερώστε τη μητέρα, θεία, αδελφή, τις γυναίκες στο κοντινό σας περιβάλλον να επισκεφθούν την κεντρική αίθουσα στο μετρό Συντάγματος για δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού.

Ευχαριστούμε θερμά το Μεγάλο Χορηγό μας, την Εθνική Ασφαλιστική, που χάρη στην ανεκτίμητη συνεισφορά της θα καταφέρουμε και φέτος να υλοποιήσουμε τη δράση μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον Τομέα Καλλυντικών της Henkel Hellas και στην ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ My market, για την πολύτιμη υποστήριξή τους σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο του «Στόχου». Στο πλευρό μας για ακόμη μία χρονιά, και η Euroline Style της Eurobank που μας στηρίζει από το 2002.

Δεν σταματάμε να…

Βάζουμε «Στόχο» την πρόληψη!

Η πρόληψη σώζει ζωές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ