ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε: Νέα συνεργασία με την ελληνική εταιρία εμμηνόπαυσης

Τα φαρμακεία -μέλη του Συνεταιρισμού αλλά και οι φαρμακοποιοί και τα μέλη του Δικτύου Green Pharmacy συνεχίζουν να στηρίζουν τη σημαντικότητα της σωστής ενημέρωσης των ασθενών και την προαγωγή της καλής υγείας μέσα από το φαρμακείο, ανακοινώνοντας μια ακόμα συνεργασία με τη νεοσύστατη Ελληνική Εταιρεία εμμηνόπαυσης (ΕΛ.ΕΤ.ΕΜ.) .

Σε Συνέντευξη Τύπου  που πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, σε ένα κοινό 50 δημοσιογράφων υγείας και γιατρών, Ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. κ. Μίλτος Αγιούμπ, ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά την επικείμενη συνεργασία με το νεοσύστατο Σύλλογο.

Μέσα από τα Συνεταιρισμένα  μας φαρμακεία, έχουμε τη δυνατότητα να υπενθυμίζουμε διαρκώς στις γυναίκες ότι μπορούν οι ίδιες να αναλάβουν δράση και να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης ως ένα νέο κύκλο στη ζωή τους που χρίζει διαφορετικής φροντίδας. Αυτή η αξιόπιστη πληροφόρηση αφορά φυσικά και τις νέες γενιές γυναικών που πρέπει να είναι ενημερωμένες.

Η ίδρυση της (ΕΛΕΤΕΜ), όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρός της κα Αθανασία Παππά, έχει σαν στόχο την προαγωγή θεμάτων σχετικών με την εμμηνόπαυση και τη συμπαράσταση και βοήθεια σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν συναισθηματικά ή και σωματικά συμπτώματα τα οποία έχουν προκληθεί από την εμμηνόπαυση.

Αυτό που όλες οι γυναίκες πρέπει να καταλάβουν και να αποδεχθούν είναι ότι η Εμμηνόπαυση είναι μια κατάσταση που όλες οι γυναίκες θα βιώσουν στο 1/3 της ζωής τους. Είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο και όχι πάθηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ