ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό: Hydration Partner στο Ladies Run 2019

Γυναίκες… Ενωμένες, Δυνατές, με στόχους! Αυτές τις LADIES γιορτάσαμε στο Ladies Run 2019, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2019 στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Σε ένα σκηνικό δίπλα στη θάλασσα, το ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο ήταν ο επίσημος Hydration Partner της διοργάνωσης, στηρίζοντας παράλληλα το σπουδαίο κοινωνικό έργο του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΕΣΜΟΣ».

Το ΘΕΟΝΗ, το μοναδικό ελληνικό νερό με 20 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και αλκαλικό pH8, χάρισε δροσιά και ενυδάτωση σε όλες τις LADIES που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα δρόμου 5χλμ. Γυναίκες διαφορετικών ηλικιών, μόνες τους, με φίλες ή αγκαλιά με τα παιδιά τους, έτρεξαν για ακόμη μία χρονιά με στόχο να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!

Φτάνοντας στον τερματισμό, η stylish καινοτόμος φιάλη των 330ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό ήταν εκεί για να τους χαρίσει την πολυπόθητη ενυδάτωση μετά τον αγώνα, ενώ τα εντυπωσιακά μπισκότα στο χαρακτηριστικό σχήμα της μπλε σταγόνας του ΘΕΟΝΗ από τα ζαχαροπλαστεία FRESH ήταν η έκπληξη που «έκλεισε» με τον πιο γλυκό τρόπο την εκδήλωση.

Με πολλές όμορφες εικόνες και την πιο αισιόδοξη διάθεση από τη συμμετοχή στο Ladies Run 2019, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό υπενθυμίζει ότι θα είναι πάντα παρόν σε ανάλογες δράσεις ως το πιο ωραίο «δώρο» που μπορεί να κάνει κάποιος στον οργανισμό του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ