Η SQLearn συμμετείχε με επιτυχία στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της SQLearn στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο που διεξήχθη εχθές στην Αθήνα. Η ομάδα της SQLearn συμμετείχε για πρώτη φορά στον θεσμό και έτρεξε στον αγώνα δρόμου των πέντε χιλιομέτρων, στηρίζοντας και ενισχύοντας το κοινωνικό έργο που επιτελείται από το Σύλλογο «Εθελοντική Διακονία Ασθενών».

Η δρομική ομάδα της εταιρείας τερμάτισε ενωμένη και απτόητη από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες στο Παναθηναϊκό Στάδιο κάτω από τα χειροκροτήματα των εκατοντάδων θεατών.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, η SQLearn προχώρησε σε οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου «Εθελοντική Διακονία Ασθενών», συμβάλλοντας έμπρακτα στο φιλανθρωπικό του έργο.

Η δράση του Συλλόγου αγγίζει μία πολύ ευπαθή κοινωνική ομάδα, αυτή των μοναχικών ασθενών, οι οποίοι υποστηρίζονται από ένα δίκτυο 453 εθελοντών και έχουν ως αποστολή να απασχολούν δημιουργικά τα ασυνόδευτα παιδιά και να συντροφεύουν καθημερινά τους ενήλικες που νοσηλεύονται σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία της Αττικής.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn κ. Σπύρος Γκούμας δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα της SQLearn έτρεξε για πρώτη φορά στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Με τη συμμετοχή μας σε αυτόν τον διεθνούς κύρους αθλητικό θεσμό μας δόθηκε η ευκαιρία να μεταδώσουμε το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς που επιτελείται από τον Σύλλογο «Εθελοντική Διακονία Ασθενών» και να γίνουμε παράλληλα μέρος μιας μεγάλης γιορτής του αθλητισμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ