To Womanitee στην BiznEX της Αιγύπτου

Το όραμα και τις αρχές του Womanitee για την ενδυνάμωση της γυναίκας, την ενίσχυσή της συμμετοχής της στο επιχειρείν, καθώς και την επανένταξή της στην αγορά εργασίας, παρουσίασε η πρέσβειρα του Womanitee στην Αίγυπτο, Αλίκη Ποτονού, στην International Business Expo (BiznEX) 2019 του Καϊρου!

Η κα Ποτονού, Ιδρύτρια και CEO της “Greek Egyptian GAMMA Invest” παρουσίασε το ελληνικό project επιχειρηματικότητας στην Biznex2019, που τελούσε υπό την αιγίδα του πρωθυπουργού, του υπουργείου Επενδύσεων, του υπουργείου Εμπορίου & Βιομηχανίας και του εμπορικού επιμελητηρίου του Καϊρου.

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη, του οποίου πρωτοβουλία αποτελεί το project Womanitee, μετέφερε η Womanitee Egypt Ambassador στις γυναίκες επιχειρηματίες της Αιγύπτου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει και μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη πρωτοβουλιών που συμβάλουν στην ενίσχυση των γυναικών στο επιχειρείν. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, ώστε να προωθήσουμε τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας».

Επίσης, η κα Ποτονού μετέφερε το όραμα και τους στόχους του Womanitee έτσι όπως διατυπώθηκε από την επικεφαλής του Womanitee, Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη: «Όραμά μας είναι το Womanitee να γίνει ένα παγκόσμιο δίκτυο, που συμπράττοντας η Τοπική Αυτοδιοίκηση με τους φορείς της γυναικείας επιχειρηματικότητας, να χτίζει επιχειρηματικές και κοινωνικές γέφυρες μεταξύ των γυναικών που επιχειρούν ξεκινώντας από τις τοπικές κοινωνίες».

Η πρέσβειρα του Womanitee στην Αίγυπτο, κα Αλίκη Ποτονού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την συμμετοχή του Womanitee στην BiznEX του Καϊρου: «Είμαι υπερήφανη που ο περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης και η επικεφαλής του Womanitee, Δρ Αναστασία Ψωμιάδη με τίμησαν αναθέτοντας μου το χτίσιμο γέφυρας συνεργασίας ανάμεσα στις επιχειρηματίες της Ελλάδας και της Αιγύπτου». Αποκάλυψε μάλιστα ότι επιχειρηματίες του Womanitee θα επισκεφτούν σύντομα την Αίγυπτο προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασιών και συνεργιών ανάμεσα σε επιχειρήσεις των δύο χωρών.

*Ένα από τα βραβεία που παρέδωσε η BiznEX ήταν και της GAMMA Invest ως στρατηγικός / Διεθνής συνέταιρος της έκθεσης. Το βραβείο το παρέλαβε η κα Αλίκη Ποτονού, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ