Ο Δεσμός στον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο 37ος Μαραθώνιος της Αθήνας. Ο Δεσμός συμμετείχε και τη φετινή χρονιά ως επίσημος συνεργαζόμενος μη κερδοσκοπικός φορέας της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Δεσμού με 295 δρομείς έδωσε δυναμικό παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού με συμμετοχές στα 42, 10 και 5 χιλιόμετρα.

Χρυσός Χορηγός μας στη διοργάνωση για τρίτη χρονιά ήταν η εταιρεία ΤΙΤΑΝ, σταθερός συνεργάτης και υποστηρικτής του Δεσμού από την ίδρυση του. Ο ΤΙΤΑΝ προσέφερε στους δρομείς της ομάδας του Δεσμού τον απαραίτητο εξοπλισμό ενώ εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας έτρεξαν και αυτοί ως μέλη της ομάδας μας.

Αργυρός Χορηγός για τη φετινή χρονιά η εταιρεία ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ και η Amstel Free Εργαζόμενοι της εταιρείας έτρεξαν επίσης με την ομάδα του Δεσμού.

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η χορηγία της εταιρείας PROMIDEA στα t-shirts της ομάδας του Δεσμού, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Το t-shirt της ομάδας, φέροντας τα λογότυπα των χορηγών και υποστηρικτών μας, ξεχώρισε για άλλη μια φορά.

Μεγάλες ευχαριστίες οφείλουμε και στην υπέροχη ομάδα των εθελοντών μας! Πάντα δίπλα μας τόσο τις ημέρες πριν τον αγώνα με την προετοιμασία των πακέτων των δρομέων, καθώς και τις δύο ημέρες που πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες, δίνοντας πληροφορίες, παραλαμβάνοντας προς φύλαξη τα πακέτα των δρομέων, μοιράζοντας φυλλάδια και απαντώντας στις ερωτήσεις του κόσμου για το έργο του Δεσμού.

Τέλος, ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι στηρίξατε το έργο του Δεσμού με τη συμμετοχή σας! Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε κοντά μας στις επόμενες δράσεις μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ