Στις 16/12 η τελετή απονομής των Βραβείων «Made in Greece 2019»

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των επιχειρήσεων για όλες τις κατηγορίες βραβείων και τα «Made in Greece 2019» (www.madeingreeceawards.gr) βρίσκονται στην τελική ευθεία για την Τελετή Απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα “Banquet” στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι επιτροπές αξιολόγησης, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, των χορηγών, των επαγγελματικών φορέων και των χορηγών επικοινωνίας που υποστηρίζουν το θεσμό, ανέδειξαν τις επιχειρήσεις που θα πάρουν Χρυσό, Αργυρό και Χάλκινο Βραβείο στις διάφορες κατηγορίες και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.), διοργανώτρια των βραβείων, επιβραβεύει παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων. Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.

Σημειώνεται πως η διοργάνωση βραβείων «Made in Greece 2019» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ